Παναθηναϊκός: Τα χαμένα γκολ του Παλάσιος και η τοξική κριτική

Εμφάνιση ξανά εκρηξη στα πρώτα μέτρα, είχε κάποια καλά σουτ όμως και πάλι τα τελειώματα του δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος που ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες του Παναθηναϊκού με την Ράγιο.

Παναθηναϊκός: Τα χαμένα γκολ του Παλάσιος και η τοξική κριτική

Ο Αργεντινός παίζει σε θέση που χρειάζεται να σκοράρεις. Όσο από το κλαμπ λείπουν τα τέρματα των εξτρέμ, από την στιγμή που ο Ιωαννίδης είναι εκτός κι ο Σποράρ μόνιμα τσακωμένος με το γκολ, το πρόβλημα σου είναι ότι παραμένεις δυσκοίλιος μπροστά.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Το έχουμε ξαναγράψει, ο Αϊτόρ θα πάρει χρόνο για να “λυθεί”, επίσης ακόμα δεν είσαι σίγουρος ποιον φορ θα προτιμήσει ο Ιβάν στο ξεκίνημα.

Η ομάδα ακόμα ψάχνεται πως θα κάνει Βέρμπιτς, Κλαϊνχάιλερ, Μαντσίνι, Τζούρισιτς, Μπερνάρ, Βιλένα επιδραστικούς και χρήσιμους στην εξίσωση.

Όσο νικάς κάνεις πιο ήρεμα τον προγραμματισμό σου, βλέπουμε όμως ότι τα ατέλειωτα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα κάνουν τοξική την κριτική ακόμα και στα φιλικά (!) Ήδη με αφορμή το 0-1 από την Βαγιεκάνο στήθηκαν αμέτρητα δικαστήρια στα social, κάτι που δεν πρέπει να μας κάνει να έχουμε απορίες.

Η περσινή απώλεια του τίτλου μετά από το +8 από την ΑΕΚ τον Δεκέμβρη άφησε βαθιές πληγές και ο κόσμος πάνω στη στεναχώρια του δεν το έχει σε τίποτα να ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων. Που στο μεταξύ ο Παλάσιος δύο χρόνια τώρα μπορείς να πεις ότι είναι άστοχος, ότι δεν σκοράρει εύκολα, αδιάφορο όμως δεν τον λες με τίποτα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr