Παναθηναϊκος – Ραγιο Βαγιεκανο Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/7)

Παναθηναϊκος – Ραγιο Βαγιεκανο Live streaming

Ο Παναθηναϊκός κορυφώνει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους.

Παναθηναϊκος – Ραγιο Βαγιεκανο Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη μεγάλη μάχη με τη Ντνίπρο-1 για τα προκριματικά του Champions League, ο Παναθηναϊκός έχει πρόβα τζενεράλε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο εν μέσω καύσωνα (21:00).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά αντίστροφα για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην εκκίνηση της σεζόν που μπορούν να ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες των ευρωπαϊκών ομίλων.

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ντνίπρο-1 στο Κόζιτσε (25/7) το «τριφύλλι» στοχεύει να είναι όσο πιο έτοιμο γίνεται για να μπουν βάσεις πρόκρισης για τη ρεβάνς στη Λεωφόρο (1/8).Panathinaikos Live Streaming

Το τελευταίο τεστ

Το έβδομο συνολικά και τελευταίο τεστ πριν την επίσημη ευρωπαϊκή πρεμιέρα λαμβάνει χώρα στη Λεωφόρο απέναντι στην ισπανική ομάδα που τερμάτισε πέρυσι στην 11η θέση της La Liga.

Οι «πράσινοι» θα δώσουν το δεύτερο τεστ στο «σπίτι» τους. Έπειτα από το 1-1 με την Χάποελ Μπερ Σεβά, το οποίο διεξήχθη υπό ασφυκτικές συνθήκες λόγω καύσωνα.

Αντίστοιχες θερμοκρασίες αναμένεται να επικρατήσουν και σε αυτό το φιλικό με τη Ράγιο ενώπιον του κοινού τους. Ωστόσο, το ζητούμενο είναι να γίνουν οι τελικές δοκιμές και προσαρμογές από τον Σέρβο τεχνικό.

Για λόγους γοήτρου, αλλά και ψυχολογίας στόχος είναι η νίκη. Άλλωστε, το «τριφύλλι» να μετρά ως τώρα πέντε επιτυχίες και την ισοπαλία με την ισραηλινή ομάδα.

Η επιλογή του αντιπάλου από την κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας για το τελευταίο φιλικό ήταν στοχευμένη, με τον Γιοβάνοβιτς να θέλει να δει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στα αμυντικά τους καθήκοντα και αποτελεσματικούς στην επίθεση.

Στα έξι φιλικά που προηγήθηκαν σε Αυστρία και Αθήνα σκόραραν σε όλα. Ενώ αντίστοιχα σε τρία εξ αυτών δεν δέχθηκαν τέρμα.

Παναθηναϊκος – Ραγιο Βαγιεκανο Live Streaming: Κατασκοπεία από την Ντνίπρο

Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ολεξάντερ Κούτσερ, προπονητής της Ντνίπρο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό και στις επικείμενες αναμετρήσεις με την ομάδα του.

– Πόσο έχεις καταφέρει να μελετήσεις τον αντίπαλό σας στον 2ο προκριματικό του Champions League , τον Παναθηναϊκό;

«Φυσικά και παρακολουθούμε το παιχνίδι των Ελλήνων. Έπαιξαν και την Παρασκευή με τη Μπερ Σεβά, ενώ και πριν από αυτό έπαιξαν πολλά φιλικά ματς. Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός έφερε για πρώτη φορά ισοπαλία και πριν είχε μόνο νίκες. Ας προσέχουμε λοιπόν τον μελλοντικό μας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ βάθος στο ρόστερ. Επίσης, έχει και τη δυνατότητα του ροτέισον. Παρεμπιπτόντως, μεταξύ των παικτών του ελληνικού συλλόγου υπάρχουν γνωστά παιδιά. Όπως ο πρώην παίκτης της Ντιναμό Κιέβου Βέρμπιτς και ο Μπερνάρ της Σαχτάρ. Εκτός από αυτούς, η ομάδα της Αθήνας διαθέτει πολλούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω: τους  μελετάμε και παρακολουθούμε τους αγώνες».

– Περιορίζεσαι σε μεταδόσεις ή παίρνεις και πληροφορίες από ειδικούς που γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα τον Παναθηναϊκό; «Προς το παρόν, αρκούμαστε στις μεταδόσεις. Αυτό είναι αρκετό για να σχηματίσουμε  εικόνα».

– Ποιες αδυναμίες και δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού που έχεις εντοπίσει ; «Δεν θα πω, γιατί νομίζω ότι και ο ελληνικός σύλλογος μας μελετά. Διαβάζει τα πάντα για εμάς και παρακολουθεί την ομάδα μας. Θα κρατήσω για μένα τις πληροφορίες που έχω για τον Παναθηναϊκό».

-Έχετε συνηθίσει το γήπεδο στο Κόζιτσε της Σλοβακίας; «Περάσαμε μια σεζόν Κυπέλλου Ευρώπης εκεί και νομίζω έχουμε ήδη συνηθίσει τις συνθήκες . Πάμε λοιπόν να παίξουμε. Θα πρέπει να φτάσουμε στο Κόζιτσε στις 24 Ιουλίου, για προπόνηση πριν τον αγώνα. Ελπίζουμε στην αναμέτρηση  αυτή η ομάδα μας να έχει τουλάχιστον την ίδια υποστήριξη με την προηγούμενη. Εξάλλου, όπως πληροφορηθήκαμε, στο γήπεδο του Κόζιτσε, πίσω από το τέρμα, προστέθηκαν ακόμα δύο πλάγιες εξέδρες».

Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκός: Δανεικός στον Βόλο ο Τρουιγέ

Με τη φανέλα του Βόλου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Αλεξίς Τρουιγέ. Ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος μέσος ήταν από τους μεγάλους άτυχους της περσινής σεζόν για το Τριφύλλι. Στο ντεμπούτο του κότρα στη Λαμία στις 16 Οκτωβρίου, υπέστη ρήξη χιαστών η οποία τον κράτησε στα “πιτς” για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Βόλος είχε δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό για τον 22χρονο άσο. Επήλθε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και τον παίκτη για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Σημειώνεται ότι ο Τρουιγέ δεσμεύεται με τους Πράσινους ως το 2025.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλοί θα κινηθούν για τουλάχιστον τρεις προσθήκες ακόμα. Κοιτάζοντας στην αγορά για έναν στόπερ και δύο wingers. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Μραζ (φορ), Κρούζλιακ (στόπερ), Μύγας (δ.μπακ), Μωραϊτης (φορ), Γκλάβιτς (μέσος), οι αριστεροί μπακ Καραγιάννης, Κίτσος και οι τερματοφύλακες Σιαμπάνης και Κόστιτς.

Παναθηναϊκος – Ραγιο Βαγιεκανο Live Streaming: Ο Αλεξανδρόπουλος δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ρεπορτάζ της πορτογαλικής “Record” υποστηρίζει ότι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έχει προτεραιότητα ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Δημοσίευμα της “A Bola” αποκάλυψε ότι η Ένωση κινήθηκε επίσημα για τον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, καταθέτοντας διπλή πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας: είτε 2,5 εκατ. ευρώ για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων του, είτε δανεισμό με οψιόν στα 4 εκατ. ευρώ.

Νέο ρεπορτάζ στην Πορτογαλία πάντως, αυτή τη φορά από τη “Record” σημειώνει ότι: «Το μέλλον του Σωτήρη δεν περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα. Μετά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, έναν από τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού, απ’ όπου αποκτήθηκε. Στα 21 του χρόνια ο Έλληνας μέσος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Παναθηναϊκος – Ραγιο Βαγιεκανο Live Streaming | Links: 

https://streamhunterto.net/soccer/panathinaikos-rayo-vallecano-stoakhb9?l=1581460002

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News