Πρόβα ενόψει Ντνίπρο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: «Πονοκέφαλος» Γιοβάνοβιτς λόγω Μπερνάρ-Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ράγιο Βαγιεκάνο, στο τελευταίο φιλικό πριν από την Ντνίπρο (18/7, 21:00).

Παναθηναϊκός-Ράγιο Βαγιεκάνο σε φιλικό προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ράγιο Βαγιεκάνο, στο τελευταίο φιλικό πριν από την Ντνίπρο (18/7, 21:00). Την περασμένη εβδομάδα, οι «πράσινοι» στο μοναδικό φιλικό που έδωσαν, εν μέσω καύσωνα, έμειναν στο ισόπαλο 1-1 με την Χαποέλ Μπερ Σεβά στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε εξαιρετικό πρόσωπο μέχρι το 45′, με πίεση ψηλά, καλή κυκλοφορία και συνδυαστικές προσπάθειες.

Υπέροχες και οι συνεργασίες των Μλαντένοβιτς και Βέρμπιτς, μία τέτοια άλλωστε έφερε και το 1-0. Στο 43′ ισοφάρισαν οι Ισραηλινοί έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές, η κούραση των ποδοσφαιριστών και η ζέστη έπαιξαν μεγάλο ρόλο για τη παρουσία των παικτών στον αγωνιστικό χώρο, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Γιοβάνοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού μετά την ισοπαλία με την Μπερ Σεβά. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το ματς: «Ήταν καλό τεστ. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, που βρίσκεται σε καλό επίπεδο και στο ίδιο περίπου επίπεδο προετοιμασίας με εμάς. Ήταν ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι. Πολλά πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, δεν μπορούσαμε. Πολλά πράγματα ήταν καλά. Άλλαξαν και οι καιρικές συνθήκες και πρέπει να προσαρμοστούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, τόσο σήμερα όσο και στην διάρκεια της προετοιμασίας. Όλα αυτά μπορούν να μας βοηθήσουν για τα προκριματικά».

Τις επιστροφές που περιμένει ο Παναθηναϊκός: «Υπάρχουν λίγες διαφορές στον βαθμό ετοιμότητας. Θα δουλέψουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές και με αυτούς που ήρθαν και με όσους προέρχονται από κάποιους τραυματισμούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά».

Την ανταπόκριση του κόσμου παρά τη ζέστη και τον Βιλένα: «Ο κόσμος πάντα ανταποκρίνεται, αυτό το γήπεδο έχει θετική αύρα. Μη με ρωτάτε για το πότε θα παίξει ο Βιλένα. Θα βλέπουμε σε καθημερινή φάση πώς είναι, όπως και για τον Γεντβάι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News