Παναθηναϊκος – Μπερ Σεβα Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/7)

Ο Παναθηναϊκός κορυφώνει την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους.

Παναθηναϊκος – Μπερ Σεβα Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Έτσι, η προετοιμασία του για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία.

Το «τριφύλλι» την Παρασκευή (22:00) θα αντιμετωπίσει στη Λεωφόρο την Χάποελ Μπερ Σεβά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόλις 12 μέρες πριν το πρώτο ματς με τους Ουκρανούς θα κάνει δοκιμές… πρόκρισης!

Το ματς με τους Ισραηλινούς πήγε σε ώρα… Champions League λόγω καύσωνα, ενώ δεν θα είναι το τελευταίο πριν το πρώτο παιχνίδι (25/7) με την Ντνίπρο. Η τελική πρόβα τζενεράλε ορίστηκε στις 18 Ιουλίου με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στη Λεωφόρο.Panathinaikos Live Streaming

Δείχνει χαρακτήρα και στα φιλικά

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς αρνούνται να ηττηθούν ακόμα και στα φιλικά. Υπενθυμίζουμε ότι πέτυχαν πέντε νίκες σε ισάριθμα φιλικά στην Αυστρία με πιο πρόσφατη το 3-1 απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο στόχος του Παναθηναϊκού απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά είναι να παρουσιάσει αγωνιστική βελτίωση. Παράλληλα, να εμφανίσει πάνω στο τερέν όσα ζητάει από τους παίκτες του ο Γιοβάνοβιτς. Κατοχή μπάλας και επιθετικό παιχνίδι τόσο από τα άκρα, όσο και από το κέντρο είναι το πλάνο που έχει καταστρώσει ο Σέρβος τεχνικός για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Ζέκα έχουν προσθέσει λύσεις στο ρόστερ του «τριφυλλιού». Μάλιστα, οι δύο πρώτοι απέναντι στη Χάποελ θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά στη Λεωφόρο. Επίσης και οι τρεις έχουν προσαρμοστεί στα «θέλω» του Coach και προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το 4ο μεταγραφικό απόκτημα ο Τόνι Βιλένα ενσωματώθηκε την Τετάρτη στην ομάδα και έχει στα πόδια του μόλις δύο προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Άπαντες αναμένουν να δουν τον Ολλανδό μέσο σε δράση, όμως η πρεμιέρα του αναμένεται σ’ ένα από τα παιχνίδια με την Ντνίπρο αφού πρέπει να καλύψει το χαμένο διάστημα της προετοιμασίας.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασίας. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση χάνοντας το πρωτάθλημα στο Ισραήλ από τη Μακάμπι Χάιφα. Οι Ισραηλινοί από το 2022 βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Ελιανίβ Μπάρντα. Στο τελευταίο τους φιλικό νίκησαν 1-0 την Γκόρνικ από την Πολωνία με σκόρερ τον Άντριαν Πάουν.

Παναθηναϊκος – Μπερ Σεβα Live Streaming: Άδοξο φινάλε με Μπράμπετς

Με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Γιακούμπ Μπράμπετς έκανε γνωστό πως παραμένει στα «κιτρινόμαυρα», παρά το ενδιαφέρον και την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει σε αυτήν:

«Καλησπέρα σε όλους. Όσοι είναι κοντά μου γνωρίζουν πολύ καλά πόσο αγαπάω τον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη.

Σέβομαι την αγάπη και την αφοσίωσή σας προς το πρόσωπό μου και θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας.

Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όφειλα να εξετάσω την πρόταση του Παναθηναϊκού. Και σας ενημερώνω ότι συνεχίζω να παραμένω Αρειανός.

Είναι μια απόφαση δική μου, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή, αλλά και όλου του staff της ομάδας και φυσικά μετά τη σφοδρή επιθυμία των φιλάθλων μας να μείνω εδώ. Ήταν πολύ σημαντική για εμένα.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να έχουμε μια καλή αρχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Παθηναικος Live Streaming

Εξτρα μπάτζετ για το σκάουτινγκ, μεταγραφικό… κερασάκι μετά την Ντνίπρο

Ο Παπαδημητρίου το ζήτησε κι ο Αλαφούζος το κάνει πράξη. Δομικές αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ, με βάση το Κορωπί, νέο προσωπικό και εξοπλισμό με data. Δεύτερος στόπερ, κι όχι μόνο, μετά την Ντνίπρο, αλλαγές σε Ακαδημία-Παναθηναϊκό Β’.

Η απόκτηση του ενός εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που αναζητά ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική αγορά θα κλείσει το έμψυχο δυναμικό των πράσινων για τις δύο αναμετρήσεις με την Ντνίπρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αμέσως μετά τα δύο ματς με την ουκρανική ομάδα και αναλόγως της έκβασης, θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση με μεταγραφικό… κερασάκι.

Ιδίως σε περίπτωση πρόκρισης θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια για «υπέρβαση». Έχοντας και στο «μανίκι» το δέλεαρ της μίνιμουμ συμμετοχής σε όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ για όσους εμφανίζονται διστακτικοί (αυτή τη στιγμή) στην προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πέραν του δεύτερου στόπερ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κι άλλες μεταγραφικές «πινελιές», με πρώτη στη σχετική λίστα τη θέση του δεξιού μπακ και κατόπιν του αμυντικού μέσου.

Ο γενικότερος στόχος είναι να υφίσταται ρόστερ με 22 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, δίχως ποιοτικές αποστάσεις μεταξύ τους. Επίσης, ο κομμάτι των επεκτάσεων συμβολαίων όσων παικτών οι συμβάσεις ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2024, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν απ’ τον Σεπτέμβριο και μετά. Η πρόθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να μην περιμένουν έως τον Απρίλιο ή τον Μάιο για τις επαφές αυτές όσον αφορά τις περιπτώσεις που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εισηγηθεί την παραμονή τους.

Παναθηναϊκος – Μπερ Σεβα Live Streaming Live Streaming | Links: 

https://streamhunterto.net/soccer/panathinaikos-h-beer-sheva-stoakd0e?l=1840429212

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News