Αποκαλυπτήρια στη... σάουνα της Λεωφόρου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός: Παιχνίδι χωρίς τελική για τον Σπόραρ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χαποέλ Μπερ Σεβά, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό (14/7, 22:00).

Παναθηναϊκός-Χαποέλ Μπερ Σεβά σε φιλικό προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χαποέλ Μπερ Σεβά, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό (14/7, 22:00). Την Κυριακή, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέτυχε την 5η νίκη του σε ισάριθμα φιλικά ματς προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας με… γκολάρες στο δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ Λάρνακας (3-1) και δείχνοντας ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο ενόψει των προκριματικών αγώνων με την Ντνίπρο.

Οι «πράσινοι» μετά από 15 ημέρες στην Αυστρία, επανήλθαν την Δευτέρα στη βάση τους μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τα κρίσιμα παιχνίδια με τους Ουκρανούς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Σε αυτά, δεν αποκλείεται να δούμε και νέο στόπερ, αφού οι διαπραγματεύσεις τρέχουν.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Γιοβάνοβιτς: «Δείξαμε καλά πράγματα, δύσκολη ομάδα η Ντνίπρο»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους (3-1 την ΑΕΚ Λάρνακας) τόνισε ικανοποιημένος από την προετοιμασία της ομάδας, ενώ στάθηκε και στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ντνίπρο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν κατά διαστήματα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν τόση σημασία τα φιλικά, παίξαμε καλά μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος με το πως συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου τις 15 μέρες, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά.

Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες αλλά σα γκρουπ έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλό ανταγωνισμό για καλύτερη απόδοση αλλά και ξέρουν οι παίκτες ο ένας τον άλλο, γενικά είμαι ικανοποιημένος και θα έρθουν και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια και θα παίζουμε καλύτερα».

Για την Ντνίπρο: «Η Ντνίπρο είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρσι λόγω του πολέμου δεν είχαν αγωνιστεί αρκετό καιρό, ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Φέτος πάλεψαν για το πρωτάθλημα είναι σκληρή ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News