Παναθηναϊκος – Χαποελ Μπερ Σεβα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/7

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας: Τι είδαμε στο φιλικό του Τριφυλλιού (vids)

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (14/07, 19:00).

Παναθηναϊκος-Χαποελ Μπερ Σεβα καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της  φιλικής αναμέτρησης του «τριφυλλιού»

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (14/07, 19:00). Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην βάση τους το απόγευμα της Δευτέρας, έπειτα από ένα άκρως επικοδομητικό διάστημα στην Αυστρία. Μάλιστα, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκλεισε με το απόλυτο των νικών τα φιλικά, έπειτα από το 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας.

Πολλή όρεξη και ποιότητα από τον νιόφερτο Τζούριτσιτς στο πρώτο μέρος. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Γερεμέγεφ και Βαγιαννίδης, που βρήκαν αμφότεροι δίχτυα με τρομερά σουτ. Μοναδικό μελανό σημείο, το τέρμα του Λόπες για τους Κύπριους, σε μία φάση που η άμυνα δεν λειτούργησε καθόλου σωστά.

Παναθηναϊκός-Χαποελ Μπερ Σεβα με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκος-Χαποελ Μπερ Σεβα καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Παναθηναϊκός και η COSMOTE TV ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση.

«ΠΑΕ Παναθηναϊκός και COSMOTE TV ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους και οι «Πράσινοι» θα παίζουν μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17).

Η μεγάλη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα καλύπτει όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού με πλούσιο ρεπορτάζ, ενώ οι κρίσιμες αναμετρήσεις θα πλαισιώνονται με pre-game και post-game εκπομπές, προσφέροντας την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους φιλάθλους της ομάδας.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV θα μεταδώσει όλα τα φιλικά του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την Τετάρτη 5/7 και την Κυριακή 9/7 στις 19.00, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των «Πρασίνων» με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και ΑΕΚ Λάρνακας, αντίστοιχα. Με την επιστροφή του από την Αυστρία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Χάποελ Μπερ Σεβά (Παρασκευή 14/7)».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News