Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/7)

Ο Παναθηναϊκός κορυφώνει την προετοιμασία του επί αυστριακού εδάφους.

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Αυτή τη φορά σειρά έχει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας (20:00).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανεβάζει όλο και περισσότερο στροφές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η κλεψύδρα αδειάζει ενόψει των αγώνων με τη Ντνίπρο-1 για τα προκριματικά του Champions League.

Οι «πράσινοι» έχουν δώσει ήδη τέσσερα φιλικά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αυστρία. Μετρούν ισάριθμες νίκες με βασικό στόχο να κερδίσουν αγωνιστικό ρυθμό και χημεία και η δουλειά των επίπονων προπονήσεων να βγει στο χορτάρι.

Στα τέσσερα προηγούμενα φιλικά το «τριφύλλι» κέρδισε την Βίνερ Βικτόρια (4-0), τη Ρόγκασκα (3-1), την Πετρολούλ (2-0) και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (1-0). Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι ο πέμπτος κατά σειρά αντίπαλος.Panathinaikos Live Streaming

Νέα ευκαιρία για «ζέσταμα»

Ο Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει ως τώρα να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής. Στόχος του να μπορέσει να τσεκάρει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση του συνόλου των παικτών που έχει στην προετοιμασία.

Ο Σέρβος τεχνικός επιχειρεί παράλληλα να εντάξει ομαλά τα νέα αποκτήματα. Όπως επίσης και τους παίκτες που έχουν επιστρέψει από μεγάλη απουσία λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Οι δύο διεθνείς Σέρβοι Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς είναι ζητούμενο να «δέσουν» με την υπόλοιπη ομάδα ώστε να μπορέσουν να είναι στην πρώτη γραμμή στις αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο. Αντίστοιχα, οι Ζέκα, Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα και Φρόκου πρέπει καλύψουν το χαμένο έδαφος από τη μακρά απουσία τους.

Στο φιλικό με την κυπριακή ομάδα αναμένεται να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο αρχηγός ανησύχησε τους «πράσινους» αποχωρώντας με ενοχλήσεις στα πρώτα λεπτά του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Όσο για την ΑΕΚ Λάρνακας, προετοιμάζεται επίσης ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τορπέντο Ζοντίνο από τη Λευκορωσία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Η ομάδα της Λάρνακας την περσινή σεζόν τερμάτισε δεύτερη στο κυπριακό πρωτάθλημα, πίσω από το ΑΠΟΕΛ.

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming: Διαπραγματεύσεις με Κρουζ Αζούλ για Κάρλος Ροντρίγκεζ

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο, οι Πράσινοι κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς Μεξικανού άσου της Κρουζ Αζούλ, Κάρλος Ροντρίγκεζ. Γίνεται λόγος για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Με άκρα μυστικότητα ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «κλείσει» τις μεταγραφές στόπερ και κεντρικού χαφ, που αποτελούν προτεραιότητα στον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Σύμφωνα με γνωστό δημοσιογράφο, ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το τριφύλλι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, είναι ο Κάρλος Ροντρίγκεζ. Διεθνής Μεξικανός (8άρι) της Κρουζ Αζούλ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το Δεκέμβρη του 2025.

Ο Βέλγο, Σάσα Ταβολιέρι, με ποστάρισμά του στο twitter αναφέρει τις πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες ήδη έχει υπάρξει πρόταση του Παναθηναϊκού για τον 26χρονο κεντρικό χαφ απ’ το Μεξικό. Συγκεκριμένα, τονίζει πως υπήρξε προσπάθεια για δανεισμό του έναντι 100.000 ευρώ, με οψιόν αγοράς 3.000.000 για το 70% των δικαιωμάτων του. Πρόταση που φέρεται να απορρίφθηκε.

Όμως, πάντα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εν λόγω δημοσιογράφος, ο Παναθηναϊκός θέλει τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη για την απόκτησή του.

Ο Ροντρίγκεζ προέρχεται απ’ την Μοντερέι στην οποία αγωνιζόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2022. Η Κρουζ Αζούλ πλήρωσε 2,2 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Είναι διεθνής με το Μεξικό μετρώντας 44 συμμετοχές, ενώ ήταν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αγωνιζόμενος στα ματς με Πολωνία και Σαουδική Αραβία.

Τη σεζόν που μας πέρασε, είχε 38 παιχνίδια πετυχαίνοντας 2 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ.

.Παθηναικος Live Streaming

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο

H UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ένας Ιταλός και ένας Γερμανός ορίστηκαν από την UEFA για να σφυρίξουν στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το πρώτο παιχνίδι, στις 25/7 στη Σλοβακία θα διευθύνει ο Ιταλός, Ντανιέλε Τσίφι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Aλμπέρτο Τεγκόνι και Βαλέριο Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ιταλός, Ερμάνο Φελιτσιάνι.

Στην αναμέτρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» διαιτητής θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τον Ντόμινικ Σάαλ και τον Μάρσελ Ούνγκερ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ.

Απομένει η ανακοίνωση των VAR.

Πέρεθ: «Ανυπομονούμε για την Ντνίπρο – Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Ρούμπεν Πέρεθ: «Ανυπομονούμε για την Ντνίπρο – Στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού πρέπει να τιμηθεί, αρχικά με πρόκριση στη φάση ομίλων, όπως επισήμανε ο Ρούμπεν Πέρεθ.

Ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει σε αυτή τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες. Ο Ρούμπεν Πέρεθ είναι πεπεισμένος γι’ αυτό, βασιζόμενος στην καθημερινή δουλειά, σε κάθε προπόνηση του Τριφυλλιού που συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία. Ο Ισπανός άσος των Πράσινων, μίλησε στους Έλληνες απεσταλμένους για την μέχρι τώρα δουλειά και φυσικά τα κρίσιμα ματς με την Ντνίπρο.

Οι δηλώσεις του Ρούμπεν Πέρεθ:

-Ένα ακόμη καλό τεστ για τον Παναθηναϊκό: Κάνατε τέταρτη νίκη, η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο ;

«Πραγματοποιήσαμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Αγώνα με τον αγώνα νιώθουμε καλύτερα και παίρνουμε ώθηση από αυτές τις νίκες».

-Ξέρεις αυτήν την ομάδα πολύ καλά. Πιστεύεις πως βελτιώνεστε κάθε χρόνο, θα είστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Νντίπρο;

«Ανυπομονούμε για τα παιχνίδια που έρχονται. Προετοιμαζόμαστε καλά για τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκή ιστορία και στόχος μας είναι να περάσουμε από τη φάση των προκριματικών».

-Δεν είναι η πρώτη σου προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό, πως αισθάνεσαι φέτος;

«Είμαι καλά. Κάθε προπόνηση είναι σημαντική για να πετύχουμε και στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας Live Streaming Live Streaming | Links: 

https://assia25.com/live/arena-sport/?lang=bg

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr