Παναθηναϊκος – ΑΕΚ Λαρνακας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 9/7

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (09/07, 19:00).

Παναθηναϊκος-ΑΕΚ Λαρνακας καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της  φιλικής αναμέτρησης του «τριφυλλιού»

Ακόμα ένα φιλικό προετοιμασίας δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός (09/07, 19:00). Αυτή την φορά κοντράρεται με την κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας. Στο τελευταίο χρονικά ματς, οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με την κόπωση να είναι εμφανής από τις βαριές προπονήσεις και τα συνεχόμενα φιλικά.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μοίρασε και την Τετάρτη τον χρόνο συμμετοχής, ενώ παρουσίασε μεικτές ενδεκάδες. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 39ο λεπτό, με υπέροχη ενέργεια του Μπερνάρ από δεξιά, σέντρα του Βραζιλιάνου και στη συνέχεια ο Καλοσκάμης σκόραρε με το κεφάλι.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Λάρνακας με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 19:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1 HD.

Παναθηναϊκος-ΑΕΚ Λαρνακας καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στην Αυστρία αμέσως μετά το ανεπίσημο ντεμπούτο με το τριφύλλι και αναφέρθηκε στην πρώτη του εμπειρία με τα πράσινα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Η απόδοση σου στο ανεπίσημο ντεμπούτο σου με τον Παναθηναϊκό, ενθουσίασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Η καλή απόδοση είναι κάτι σχετικό, εξαρτάται από την κρίση του καθενός. Εγώ ήθελα στο πρώτο παιχνίδι μου να δείξω ότι μπορώ να παίξω όμορφο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν ήταν αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι πως μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Είναι οι πρώτες μέρες μου στον Παναθηναϊκό, προσαρμόζομαι και πιστεύω πως θα βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα».

Σε προσωπικό επίπεδο είσαι ικανοποιημένος με την απόδοση του: «Οι συμπαίκτες μου, με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ και αισθάνομαι πολύ άνετα. Πιστεύω ότι κόντρα στην Πετρολούλ έδειξα ένα μέρος των ικανοτήτων μου, όμως δεν θα κρίνω εγώ πως ήταν συνολικά η απόδοση μου. Πάντως, προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με όσα έκανα στο γήπεδο».

Δείχνεις ότι απολαμβάνεις και πάλι το ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό, μετά από μία δύσκολη σεζόν με τη Σαμπντόρια: «Πράγματι, η χρονιά με τη Σαμπντόρια ήταν δύσκολη. Οπότε, το κλίμα που συνάντησα στον Παναθηναϊκό είναι μία ευχάριστη αλλαγή για μένα. Ήρθα σε μία οργανωμένη ομάδα, έχω καλούς συμπαίκτες και ζω ένα όμορφο ξεκίνημα».

Έχεις πάρει μέρος σε λίγες προπονήσεις από τότε ήρθες. Η προσαρμογή σου στην ομάδα είναι εύκολη; Υπάρχει κάτι που σε βοηθάει ή σε δυσκολεύει: «Ποτέ δεν είναι εύκολο όταν μεταναστεύεις σε άλλη χώρα, με άλλη κουλτούρα. Όμως, η Ελλάδα και η Σερβία είναι δύο χώρες με παρόμοιο τρόπο ζωής και αυτό καθιστά πιο εύκολη την προσαρμογή μου, απ’ ότι θα ήταν σε άλλη χώρα. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί Βαλκάνιοι ποδοσφαιριστές, οπότε μπορώ να συνδεθώ πιο γρήγορα μαζί τους. Όλοι με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Σε γενικές γραμμές, είμαι ικανοποιημένος και ελπίζω ότι θα ευχαριστηθούν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που με επέλεξαν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News