Το πρώτο... σοβαρό τεστ - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Παιχνίδι χωρίς τελική για τον Σπόραρ!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας, στο πέμπτο φετινό φιλικό του (9/7, 19:00).

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Λάρνακας σε φιλικό προετοιμασίας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας, στο πέμπτο φετινό φιλικό του (9/7, 19:00). Οι «πράσινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα ευρωπαϊκά ματς. Έπειτα από την επικράτηση επί της ΤΣΣΑ Σόφιας (1-0), έκανε το 4X4 στα φιλικά και παρά την κούραση, δείχνει ήδη ότι εξελίσσεται. Ο Καλοσκάμης χρίστηκε σκόρερ στο 39ο λεπτό του αγώνα, μετά από ωραία ντρίπλα και ασίστ του Μπερνάρ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού»!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε ξανά rotation και «κατέβασε» τον Παναθηναϊκό με σχηματισμό 4-3-3. Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και απόψε κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας (9/7, 19:00), όπου είναι το πιο δυνατό τεστ, που έχει δώσει έως τώρα στην προετοιμασία το σύνολο του Σέρβου τεχνικού.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport 1 HD.

Γιοβάνοβιτς: «Μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλά διαστήματα στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση Τζούριτσιτς και του Μλαντένοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε.

«Ήταν ένα παρόμοιο φιλικό με το χθεσινό, αν και το σημερινό ήταν πιο δυνατό και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο νομίζω. Είχαμε καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος και στην αρχή του δευτέρου αναφορικά με τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Κάναμε και κάποια λάθη κυρίως στην ολοκλήρωση των επιθέσεων και θα μπορούσαμε να φανούμε πιο επικίνδυνοι. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν στο τέλος του αγώνα, ανεξαρτήτως των πολλών αλλαγών και έστω και αν είναι φιλικό ότι εμείς θα έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα»

Για τις μεταγραφές τον Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς: «Είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και έχουν εμπειρία από τις θέσεις που αγωνίζονται, στις οποίες και έχουμε ανάγκη από αυτούς να μας προσφέρουν. Και οι δύο να μάθουν όσο πιο σύντομα μάθουν τον τρόπο σκέψη μας. Δεν είναι εύκολη κάθε αλλαγή, αλλά αυτά τα φιλικά είναι σημαντικά για να βοηθήσουν και τους δύο. Δεν έχουν θέματα φυσικής κατάστασης, ήταν στην αποστολή της Σερβίας και έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, κάθισαν μόλις λίγες ημέρες. Μέσα από τα φιλικά θα γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μας για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα επίσημα παιχνίδια που έρχονται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News