Παναθηναϊκος – ΤΣΣΚΑ Σοφιας Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/7)

Παναθηναϊκος – ΤΣΣΚΑ Σοφιας Live Streaming

Back to Back φιλικό για τους πράσινους επί αυστριακού εδάφους.

Παναθηναϊκος – TΣΣΚΑ Σοφιας Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ανεβάζει στροφές ο Παναθηναϊκός στην Αυστρία! Οι «πράσινοι» σήμερα, Τετάρτη (19:00), θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο 4ο φιλικό προετοιμασίας τους, το οποίο μάλιστα είναι το δεύτερο σε διάστημα 24 ωρών.

Στο «τριφύλλι» είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας ενόψει των αναμετρήσεων με την Ντνίπρο στα παιχνίδια που έρχονται (25/7 και 1/8) στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.Panathinaikos Live Streaming

Νέο φιλικό, πρώτη γεύση από Τζούρισιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χθες είδε τους παίκτες του να κερδίζουν με 2-0 την Πετρολούλ από τη Ρουμανία. Τα τέρματα πέτυχαν οι Βέρμπιτς και Βαγγιανίδης. Επίσης, ο Φίλιπ Τζούρισιτς έδειξε στην πρεμιέρα του ότι έχει την ποιότητα για να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και στον δημιουργικό τομέα «έφτιαξε» αρκετές φορές τους συμπαίκτες του, ενώ είχε και δοκάρι.

Στο φιλικό δεν αγωνίστηκαν οι Σπόραρ, Ιωαννίδης, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Λοντίγκιν, Σένκεφελντ και Αϊτόρ. Αυτό σημαίνει πως απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα είναι στο βασικό πλάνο του Γιοβάνοβιτς. Αντίστοιχα, θα δοθούν περισσότερες ανάσες σε παίκτες που έπαιξαν τουλάχιστον μια ώρα με τους Ρουμάνους.

Ο Γιοβάνοβιτς από την πορεία της ομάδα του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ικανοποιημένος και τόνισε χαρακτηριστικά: «Σ’ ‘ένα φιλικό δεν μετράει το αποτέλεσμα, αλλά για την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν χάνουμε τον ρυθμό μας και ως τώρα και με χαροποιεί πολύ η συμπεριφορά των παικτών μου σε αυτή την προετοιμασία».

Την ίδια διάθεση σε υψηλό ρυθμό θέλει να δει ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Οι Βούλγαροι είναι σαφώς ο πιο ανταγωνιστικό αντίπαλος σε σχέση με τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία ο Παναθηναϊκός.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται επίσης σε στάδιο προετοιμασίας και την Τρίτη στο τελευταίο της φιλικό ηττήθηκε από την Καραμπάχ (1-0). Οι μεταγραφές των Ματίας Πάετον (εξτρεμ) και Μπράιαν Κόρδομπα (στόπερ) είναι μέχρι τώρα οι πιο ηχηρές, ενώ επιθετικό ο νούμερο ένας κίνδυνος είναι ο Μίχαελ Εστράδα.

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρίσκεται από πέρυσι υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή Σάσα Ίλιτς και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας χάνοντας το πρωτάθλημα στον πόντο από τη Λουντογκόρετς.

Παναθηναϊκος – ΤΣΣΚΑ Σοφιας Live Streaming: Σένκεφελντ πρώτος αρχηγός, new entry ο Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία τη φετινή τετράδα των αρχηγών. «Μέσα» ο Ζέκα, δεύτερος ο Πέρεθ.

Ο Γιαννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ τους παίκτες την τετράδα των αρχηγών της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου στον Παναθηναϊκό.

Πρώτος αρχηγός ορίστηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ και δεύτερος ο Ρούμπεν Πέρεθ. Τρίτος ο Κάρλος Ζέκα και τέταρτος ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ολλανδός αντικαθιστά τον Δημήτρη Κουρμπέλη που αποχώρησε και συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία. Την περασμένη σεζόν ο Σένκεφελντ ήταν δεύτερος αρχηγός της ομάδας και ο Πέρεθ τρίτος. Ανέβηκαν ένα σκαλοπάτι στην ιεραρχία, ενώ ο Ζέκα τοποθετήθηκε στην τετράδα εξ αιτίας της εμπειρίας του και του παρελθόντος στο σύλλογο. New entry είναι ο Φώτης Ιωαννίδης ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς και του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα.Παθηναικος Live Streaming

«Στο στόχαστρο της Ντάρμσταντ ο Κλάρερ»

Ο Κρίστοφ Κλάρερ που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται κοντά στο να μετακομίσει στη Bundesliga.

Ο Κρίστοφ Κλάρερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, με προορισμό τη νεοφώτιστη στη Bundesliga Ντάρμσταντ. Ο Αυστριακός αμυντικός βρέθηκε προ ημερών στη λίστα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φαίνεται να προχωρά η περίπτωσή του.

Στη Φορτούνα πάντως γνωρίζουν ότι δύσκολα ο 23χρονος στόπερ θα μείνει στο Ντίσελντορφ. Κι αυτό γιατί δεν απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024. Η Ντάρμσταντ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Κλάρερ, γνωρίζοντας καλά τον παίκτη, αλλά θα πρέπει να τα βρει με τη διοίκηση της Φορτούνα.

Ο τεχνικός διεθυντής Κλάους Άλοφς αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ για τον Κλάρερ. Επίσης, έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις για τον παίκτη που δεν κρίθηκαν ικανοποιητικές.

Στην Cosmote TV ο Παναθηναϊκός για ακόμη δύο χρόνια!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι αγώνες του Παναθηναϊκού θα συνεχίζουν να μεταδίδονται από τα κανάλια της Cosmote TV. Θυμίζουμε ότι το τριφύλλι έχει συμβόλαιο με την Cosmote από το 2021, με την οποία η συνεργασία επεκτάθηκε μέχρι το 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Cosmote:

«ΠΑΕ Παναθηναϊκός και COSMOTE TV ανανέωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Και οι «Πράσινοι» θα παίζουν μπάλα αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, έως το 2025. Η συμφωνία των δύο πλευρών περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και επιλεγμένους αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής (U19, K17).

Η μεγάλη και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα καλύπτει όλους τους αγώνες του Παναθηναϊκού με πλούσιο ρεπορτάζ. Ενώ οι κρίσιμες αναμετρήσεις θα πλαισιώνονται με pre-game και post-game εκπομπές, προσφέροντας την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία στους φιλάθλους της ομάδας.

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα, έρχονται να προστεθούν στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, που τη σεζόν 2023-24 περιλαμβάνει τις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League), μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Lega Serie A, Liga Portugal Bwin κ.α.), το κύπελλο Αγγλίας (FA Cup) κ.α.

Η κάλυψη των φιλικών αγώνων του Παναθηναϊκού

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η COSMOTE TV θα μεταδώσει όλα τα φιλικά του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Την Τετάρτη 5/7 και την Κυριακή 9/7 στις 19.00, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα συντονιστούν στο COSMOTE SPORT 1HD για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των «Πρασίνων» με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948 και ΑΕΚ Λάρνακας, αντίστοιχα. Με την επιστροφή του από την Αυστρία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Χάποελ Μπερ Σεβά (Παρασκευή 14/7)».

Παναθηναϊκος – Πετρολουλ Live Streaming Live Streaming | Links: 

https://assia25.com/live/arena-sport/?lang=bg

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News