Παναθηναϊκος – Ρογκασκα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/6)

Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα Live Streaming

Πατάει γκάζι ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Παναθηναϊκος – Ρογκασκα Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Πατάει γκάζι ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Το «τριφύλλι» την Παρασκευή (19:00) στο Μάτερσμπουργκ θα αντιμετωπίσει τη Ρογκάσκα από τη Σλοβενία στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο περνάνε οι μέρες ανεβάζει τους ρυθμούς. Με στόχο η ομάδα του να είναι πανέτοιμη για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο (πρώτο ματς 25/7) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

.Panathinaikos Live Streaming

Το προφίλ του αντιπάλου

Στο δεύτερο τεστ η Ρογκάσκα είναι αναμφισβήτητα σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με τη Βίντερ Βικτόρια που αντιμετώπισε τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός και νίκησε με ευκολία (4-0) στο πρώτο φιλικό.

Η Ρογκάσκα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας. Πέρυσι ανέβηκε από την β’ κατηγορία συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς (21-5-4) σε 30 αγωνιστικές. Μάλιστα, σε όλο το δεύτερο μισό τους πρωταθλήματος οδηγούσε την κούρσα στην κορυφή και κατάφερε να πετύχει το μεγάλο της στόχο. Στον πάγκο των Σλοβένων βρίσκεται από το 2022 ο Όσκαρ Ντρόντνε. Επίσης, διαθέτει ένα νεανικό σύνολο, αφού ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία είναι ο 27χρονος επιθετικός, Άνελ Χαϊριτς.

Παναθηναϊκος – Ρογκασκα Live Streaming: Εκεί στοχεύει ο Ιβάν

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες έχει δώσει μεγάλο βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας. Έτσι και κόντρα στους Σλοβένους θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και τους διεθνείς Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Μάγκνουσον, Κλαϊνχάισλερ. Επίσης, ενσωματώθηκαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Ιβάν Μλαντένοβιτς και Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο τελευταίος έκανε την πρώτη του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και η λογική λέει ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στην Ρογκάσκα. Διαθέσιμος είναι πλέον και ο Μπρινιόλι, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια γάμου.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της προετοιμασίας στην Αυστρία είναι το γεγονός ότι ο υγιής ανταγωνισμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Οι Αϊτόρ και Ζέκα διψούν μετά τους τραυματισμούς τους να προσφέρουν λύσεις στη μεσαία γραμμή. Αντίστοιχα, στην επίθεση οι Ιωαννίδης και Σπόραρ έχουν γεμίσει τις «μπαταρίες» και στις τελευταίες προπονήσεις πυροβολούν αδιάκοπα.

«Στα φιλικά και στις προπονήσεις βελτιωνόμαστε καθημερινά. Κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμό συνεχώς ανεβαίνουν και ψυχολογικά», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς παραμονή της αναμέτρησης.Παθηναικος Live Streaming

«Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Σόρο»

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ιβοριανός χαφ Ισμαΐλα Σόρο της Σέλτικ που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Αρούκα.

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ισμαΐλα Σόρο της Σέλτικ. Ο 25χρονος Ιβοριανός μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αρούκα όπου μέτρησε συνολικά 30 συμμετοχές. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι οι πράσινοι είναι κοντά σε συμφωνία με τον Σόρο για να τον κάνουν κάτοικο Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη στο 6-8 και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον για τον Σόρο όπως τονίζουν στο εξωτερικό. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιβοριανός διεθνείς έχει συμβόλαιο με την Σέλτικ για ακόμα έναν χρόνο.

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό Ισμαΐλα Σόρο έναν παίκτη που αγωνιζόταν δανεικός στην Αρούκα από τη Σέλτικ. Η συμφωνία βρίσκεται πολύ κοντά. Ο διεθνής παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού είχε 30 συμμετοχές στην Αρούκα, μια ομάδα που τερμάτισε στις ευρωπαϊκές θέσεις στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας».

«Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Μάνεα»

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Ρουμανία, ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του τον βασικό δεξιό μπακ της Κλουζ και της Εθνικής Ρουμανίας, Κρίστιαν Μάνεα.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βάζουν τα ρουμάνικα ΜΜΕ τον βασικό δεξό μπακ της Κλουζ και της Εθνικής Ρουμανίας, Κρίστιαν Μάνεα, ο οποίος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του.

Παράλληλα σημειώνουν ότι στη λίστα του τριφυλλιού βρίσκονται  ο Σουηδός Έμιλ Κράφθ (Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ) και ο Νορβηγός Γιόνας Σβένσον (Ντεμίρσπορ).

Για τον Ρουμάνο διεθνή σημειώνουν ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει για δεξιό μπακ και αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρίσιαν Μάνεα έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και ως αριστερό μπακ αλλά και στις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μάνεα κατέγραψε συνολικά 46 εμφανίσεις με 5 γκολ και 6 ασίστ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το zcj.ro:

«Ο Ρουμάνος διεθνής θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε μία ομάδα που θα αγωνιστεί στα προκριματικά της σημαντικότερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά από μια καλή σεζόν, ο Κρίστιαν Μάνεα θα μπορούσε να αποχωρήσει από την Κλουζ. Ο δεξιός μπακ βρίσκεται στο στόχαστρό ομάδας που αγωνίζεται στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Τον Ρουμάνο διεθνή θέλει ο Παναθηναϊκός. Βρίσκεται στη λίστα μαζί με άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Οι υπόλοιποι παίκτες που παρακολουθεί η ομάδα  με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο Σουηδός Έμιλ Κράφθ (Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ) και ο Νορβηγός Γιόνας Σβένσον, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεμίρσπορ.

Ο Παναθηναϊκός Αθηνών τερμάτισε δεύτερος στην εγχώρια διοργάνωση πίσω από την ΑΕΚ. Θα παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, όπου θα συναντήσει την ουκρανική Ντνίπρο. Την περασμένη σεζόν, ο Κρίστιαν Μάνεα (25 ετών) αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε 5 φορές και έδωσε 6 ασίστ.»

Παναθηναϊκος – Ρογκασκα Live Streaming: Οι ώρες των αγώνων με Ντνίπρο

Η UEFA ανακοίνωσε αναλυτικά τις ώρες των δύο αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με τη Ντνίπρο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων για τον  2ο προκριματικό γύρο του Champions League ανακοίνωσε η UEFA, διευκρινίζοντας και την ώρα έναρξης των αναμετρήσεων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ντνίπρο.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην «Košická futbalová aréna» στις 25 Ιουλίου και θα ξεκινήσει στις 20:00.

Ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο την 1η Αυγούστου, με τη σέντρα να ορίζεται στις 20:30.

Παναθηναϊκος – Ρογκασκα Live Streaming | Links: 

https://streamhunterto.net/soccer/panathinaikos-nk-rogaska-stoajmg2?l=1840444075

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News