Βίνερ Βικτόρια - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (26/6)

Βίνερ Βικτόρια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Το πρώτο του φιλικό δίνει ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην Αυστρία για το χτίσιμο της νέας χρονιάς.

Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Panathinaikos – Aris Live Streaming:

Επί αυστριακού εδάφους θα χτιστεί ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν. Oι «πράσινοι» τη Δευτέρα (19.30, Cosmote Sport 1) θα αντιμετωπίσουν την Βίνερ Βικτόρια στο Μπαντ Έρλαχ.

Πρόκειται για το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Mε δεδομένο ότι ο αντίπαλος είναι χαμηλού επιπέδου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει χρόνο σε αρκετούς νεαρούς παίκτες και θα κάνει τις απαραίτητες δοκιμές. Η αναμέτρηση θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα και μάλιστα κάθε ημίχρονο θα έχει διάρκεια 35 λεπτών.Panathinaikos Live Streaming

Ξεμούδιασμα και δοκιμές

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού στην αποστολή που βρίσκεται κοντά στη Βιέννη συμπεριέλαβε 33 παίκτες. Όμως για το φιλικό με τους βιεννέζους δεν είναι όλοι διαθέσιμοι.

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και ο Μπρινιόλι (άδεια λόγω γάμου) δεν θα αγωνιστούν, αφού αναμένεται να ενταχθούν στις προπονήσεις την Τρίτη. Ο Τζούρισιτς, το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, θα ενταχθεί στο στάδιο της προετοιμασίας την Πέμπτη.

Επίσης, ο τεχνικό επιτελείο ενδέχεται να μην ρισκάρει με τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό (Ζέκα, Αϊτόρ, Τρουιγιέ).

Στο πρώτο ξεμούδιασμα ο στόχος του Γιοβάνοβιτς είναι να δει και να βάλει στο κλίμα της πρώτης ομάδας κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήρε στην Αυστρία από την «πράσινη» Ακαδημία. Ο λόγους για τους Μαργκόνο, Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Κάτρης και Φικάι, οι οποίοι θα πάρουν χρόνο μαζί με πιο έμπειρους παίκτες.

Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός Live Streaming: Λίφτινγκ οι Αυστριακοί

Η αντίπαλος Βίνερ Βικτόρια αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αυστρίας και συγκεκριμένα στην ανατολική περιφέρεια. Την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα των 16 ομάδων τερμάτισε στη 10η θέση (10 νίκες, 9 ισοπαλίες, 11 ήττες) και ήδη στο ρόστερ της έχουν γίνει ριζικές αλλαγές.

Προπονητής της παραμένει ο Τόνι Πόλστερ. Πρόκειται για μια εμβληματική φιγούρα στην Αυστρία που σαν ποδοσφαιριστής ήταν μεγάλος σκόρερ και από το 1982-2000 πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα σε Σεβίλλη, Κολωνία, Γκλάνταμπαχ και Αούστρια Βιέννης. Ο Πόλστερ ακόμα και τώρα παραμένει ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής Αυστρίας με 44 γκολ και από το 2010 βρίσκεται στην προπονητική χωρίς μεγάλες επιτυχίες.Παθηναικος Live Streaming

Θέμα στην Ινδονησία ο Μαργκόνο που πήρε μαζί του ο Γιοβάνοβιτς στην Αυστρία

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο «CNN» Ινδονησίας, το γεγονός ότι ο 21χρονος τερματοφύλακας, Σάιρους Μαργκόνο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του τριφυλλιού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε μαζί του 33 ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Σάιρους Μαργκόνο, οποίος έχει καταγωγή από την Ινδονησία και βρίσκεται στις προεπιλογές του προπονητή της Εθνικής ομάδας της συγκεκριμένης χώρας.

Ο Μαργκόνο συμπληρώνει την τετράδα των τερματοφυλάκων της αποστολής μαζί με τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν και Ξενόπουλο. Το γεγονός λοιπόν ότι ο Μαργκόνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας έγινε… θέμα στην Ινδονησία και συγκεκριμένα στο CNN. Από τις αρχές του 2023 έχει πάρει την υπηκοότητα και έχει θέσει υποψηφιότητα για την Εθνική ομάδα.

O Μαργκόνο πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις στην Super League 2 με τον Παναθηναϊκό Β΄.

Μεταξύ άλλων αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο τερματοφύλακας Σάιρους Μαργκόνο , που έχει καταγωγή από την Ινδονησία, συμπεριλήφθηκε στους ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την αποστολή στην Αυστρία.

Ο Σάιρος είναι ένας από τους τέσσερις τερματοφύλακες που πήρε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς,  στην προετοιμασία για τη σεζόν 2023/2024.

Ο παίκτης ινδονησιακής και ιρανικής καταγωγής που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι μαζί με τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν και Ξενόπουλο οι τερματοφύλακες του τριφυλλιού στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Ο Σάιρους είναι ανάμεσα στις επιλογές που συζητήθηκαν για την Εθνική Ινδονησίας από τον προπονητή Σιν Τάε Γιονγκ. Από το 2023 έχει πάρει την ινδονησιακή υπηκοότητα, παρότι αρχικά είχε πολιτογραφηθεί ως Αμερικανός πολίτης».

Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός Live Streaming: Δεν μένει ελεύθερος ο Κλάρερ

Ο Κρίστοφ Κλάρερ εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για το κέντρο της άμυνας. Ωστόσο ο τεχνικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Κλάους Άλοφς ξεκαθάρισε ότι δεν θα μείνει ελεύθερος ο παίκτης.

Το έντονο ενδιαφέρον των Πρασίνων για τον Αυστριακό στόπερ, ώστε να καλύψει τη μία από τις δύο θέσεις που έμειναν κενές στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κλάρερ δεσμεύεται για έναν ακόμα χρόνο με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που τερμάτισε 4η στη Β’ Γερμανία.  Είναι αρκετά πιθανό να χωρίσει τους δρόμους της με κάποιους βασικούς παίκτες της.

Ο Κλάους Άλοφς μίλησε στην Bild κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μέλλον του Κλάρερ: «Δεν θέλουμε να τον αφήσουμε να φύγει ελεύθερο. Πρέπει σύντομα να ξέρουμε τι γίνεται με τους παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το 2024. Θέλουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους. Θέλουμε να επεκτείνουμε τα συμβόλαιά τους ή να βρούμε άλλες λύσεις», δήλωσε.

Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links: 

https://sporticos.com/en-gb/match/sc-wiener-viktoria-vs-panathinaikos

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News