Παναθηναϊκός: Οι προθέσεις του Φαμπιάνο

Φαμπιάνο: «Πιο συμπαγής αμυντικά ο Παναθηναϊκός»

Ο Φαμπιάνο είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει ορισμένες ομάδες, όπως και τον Παναθηναϊκό, αλλά δύσκολα θα φύγει από τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις αποχωρήσεις των Ζβόνιμιρ Σάρλια και Αχιλλέα Πούγγουρα θα αποκτήσει σίγουρα έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μάλιστα θα διεκδικήσει θέση βασικού.

Μέσα στις επιλογές των παικτών για εξέταση ήταν κι ο Φαμπιάνο, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στον Άρη.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ έχει δείξει πολύ θετικά δείγματα στους κιτρινόμαυρους κάτι που έχει ως αποτέλεσμα διάφοροι σύλλογοι να ενδιαφέρονται για εκείνον.

Συγκεκριμένα εκτός από τους πράσινους και η Κρασνοντάρ του Βλάνταν Ίβιτς εδώ και μισό χρόνο περίπου έχει στα… ραντάρ της τον παίκτη.

Παρ’ όλα στην παρούσα φάση είναι δύσκολο να φύγει από τον Άρη, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι δε θα μπουν στη διαδικασία να πληρώσουν τον Άρη, για να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι ο παίκτης από τη νέα σεζόν θα μπει στα 32 του χρόνια κι αυτό σημαίνει πως με τις υπάρχουσες συνθήκες είναι προτιμότερο οι σύλλογοι να τον διεκδικήσουν ως ελεύθερο.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι ο Φαμπιάνο από τον ερχόμενο Ιανουάριο, σε περίπτωση που δεν ανανέωση με τον Άρη, θα μπορεί να μιλήσει με όποιον σύλλογο θέλει, προκειμένου να συνεχίσει όπου αποφασίσει την καριέρα του.