Παναθηναϊκός: Νέες φήμες για Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Πρέπει να... εμφανιστεί επειγόντως ο Μπερνάρ!

Ρεπορτάζ από την Βραζιλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον ομάδας από την χώρα του καφέ για τον Μπερνάρ.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ η Μποταφόγκο είναι εκείνη που θέλει τον παίκτη του Τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα, η «Γκλόμπο» του Ρίο Ντε Ζανεϊρο αναφέρει:

«Σε ηλικία 30 ετών, ο Μπερνάρντ, ο οποίος έγινε γνωστός στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο για τις μεγάλες του εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο, κερδίζει πόντους για μεταγραφή στην Μποταφόγκο.

Ο κόσμος της “Φογκάο” αρχικά δεν ήταν και τόσο θετικός, αλλά όσο κυλούν οι ημέρες το σενάριο επιστροφής του γίνεται σοβαρό.

Ο Μπερνάρντ έχει συμβόλαιο με τον ελληνικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και πριν από λίγους μήνες, αν και είχε κρούσεις από βραζιλιάνικες ομάδες επέλεξε να μείνει στην Ευρώπη.

Στη Βραζιλία, εκτός από την Ατλέτικο Μινεϊρο, ο Μπερνάρντ έγινε γνωστός και για το πέρασμά του από την εθνική Βραζιλίας, για την οποία έπαιξε ακόμη και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Σε συλλόγους, εκτός από την Ατλέτικο, έπαιξε στη Σαχτάρ Ντόνεστκ από την Ουκρανία, στην Έβερτον από την Αγγλία και στην Αλ Σάρτζα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα».

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διάθεση να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News