Τσεκάρουν και Ντάριντα στον Παναθηναϊκό (vids)

Τσεκάρουν και Ντάριντα στον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει εξετάσει και την περίπτωση του Βλαντιμίρ Νταρίντα του Άρη.

Η ελληνική αγορά αφορά τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να κάνει τα ψώνια του , όπως και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι «πράσινοι» έχουν σημειωμένο και το όνομα του Βλαντιμίρ Νταρίντα, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων του Άρη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που οι δύο σύλλογοι έχουν καλή σχέση , έπειτα και από την πώληση του Μαντσίνι.

Οι Γιοβάνοβιτς – Παπαδημητρίου έχουν περάσει από το μικροσκόπιό τους τη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί η ηλικία (32 ετών).

Φέτος, ο Νταρίντα σημείωσε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για 5 γκολ – 5 ασίστ. Αγωνίστηκε τις περισσότερες φορές στο «8» (16), μετά στο «10» (7) και δυο φορές στο «6».

Φυσικά προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό αποτελεί ένας άλλος Τσέχος με πιο επιθετικά χαρακτηριστικά, ο Λινγκρ της Σλάβια Πράγας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News