Το... βιολί του με τον Παναθηναϊκό ο Λουτσέσκου: «Μου έχουν κλέψει τίτλους οι διαιτητές...»

Λουτσέσκου: «Δέκα φορές... πέναλτι το σημερινό από κείνο του Παναθηναϊκού»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στην Ρουμανία και ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν, αν και παραδέχθηκε πως «πληγώθηκε» πολύ από τον χαμένο τελικό Κυπέλλου!

Στην πρώτη του τοποθέτηση, ο Λουτσέσκου ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο!

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα.

Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει 7 και έχω χάσει 4 ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και δεν το κάναμε, δεν είχαμε το κουράγιο να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή τύχη, χάσαμε 7-8 μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Το ποδόσφαιρο στο τέλος, επιβραβεύει αυτούς που έχουν το θάρρος, εμείς δεν το είχαμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News