ΑΕΚ για Πούγγουρα - Ποια τα δεδομένα

Η επιβράβευση των Σάρλια - Πούγγουρα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φάινεται πως βρίσκεται ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα και δύσκολα θα παραμείνει στον Σύλλογο.

Ο 27χρονος αποτελεί την τέταρτη επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ είναι δεδομένο ότι οι πράσινοι θα αποκτήσουν έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό.

Σύμφωνα με το sport24.gr, την συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ η οποία έχει κάνει μια προφορική συζήτηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Πάντως, μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο προς το παρόν για τον πράσινο κεντρικό αμυντικό που όπως όλα δείχνουν μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ενδεχόμενη απόκτησή του θα σχετίζεται με αντικατάσταση του Γιώργου Τζαβέλλα, εφόσον ο διεθνής στόπερ αποχωρήσει, άρα θα λογίζεται ως εναλλακτική λύση.

Ο ίδιος πάντως ψάχνει στο εξωτερικό και θέλει γενικά να βρει ομάδα στην οποία θα παίζει. Δεν υπάρχει τίποτα προχωρημένο, παρά μια προ εβδομάδων συζήτηση με τον ατζέντη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News