Διαρκείας σε ποδόσφαιρο - μπάσκετ: Μια δύσκολη απόφαση για τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Διαρκείας σε ποδόσφαιρο - μπάσκετ: Μια δύσκολη απόφαση για τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Μεγάλη αισιοδοξία τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ υπάρχει στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Αρκετοί εξ αυτών, θα μπουν σε δίλημμα το ερχόμενο καλοκαίρι αν θα αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στη Λεωφόρο ή στο «πράσινο» ΟΑΚΑ.

Από τη μια, στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός θα μπει μετά από επτά χρόνια (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) σε ομίλους Ευρώπης, από την άλλη, το Τριφύλλι θα επιστρέψει σε επίπεδα κανονικότητας έχοντας τη δική του έδρα.

Για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και στα δύο σπορ, σαφέστατα, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Για όσους θα κληθούν να διαλέξουν πού θα στηρίξουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, η απόφαση μόνο εύκολη δεν είναι.

Όσοι πάλι θα επιδιώξουν να παρακολουθήσουν επιλεκτικά αγώνες σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ, θα έχουν δύσκολο έργο.

Η Λεωφόρος δεν μπορεί να χωρέσει όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού και τα απλά εισιτήρια εξαφανίζονται σε χρόνο ντε τε. Στο δε «πράσινο» ΟΑΚΑ τα sold out θα είναι σύνηθες φαινόμενο με τον Αταμάν στον πάγκο και την έλευση παικτών από το πάνω… ράφι.

Σίγουρα αυτά τα προβλήματα είναι… ευχάριστα για το σύλλογο και τους οπαδούς, καθώς άπαντες θέλουν να βλέπουν την ομάδα να πρωταγωνιστεί.

Τα διαρκείας αναμένονται με κάποια αύξηση στις τιμές (εξτρά αγώνες στην Ευρώπη στο ποδόσφαιρο, νέο… γήπεδο στο μπάσκετ), οπότε, ένα κριτήριο για τους οπαδούς θα είναι καθαρά ποιο σπορ προτιμούν να παρακολουθήσουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News