«Κλικ» στον Παναθηναϊκό χαφ υποψηφίου αντιπάλου στο Champions League

«Κλικ» στον Παναθηναϊκό χαφ υποψηφίου αντιπάλου στο Champions League

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ολεξάντρ Πιχαλιόνοκ «αρέσει» στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο 26χρονος Ουκρανός μεσοεπιθετικός είχε προταθεί στους πράσινους το φθινόπωρο του 2022, όταν οι πράσινοι έψαχναν για μια λύση στα χαφ (κατέληξαν στους Τσόκαϊ – Τρουιγιέ).

Τη φετινή χρονιά έκανε σούπερ σεζόν με την 2η της βαθμολογίας , Ντνίπρο (συμπαίκτες με τον Ντομίνγκο Μπλάνκο) με 6 γκολ και 13 ασίστ σε 28 εμφανίσεις (+2 γκολ στο Confrence League).

Όταν είχε προταθεί στο Τριφύλλι η αξία του ανερχόταν στο 1,8 εκατ. ευρώ, πλέον κοστολογείται στα 3 εκατ. ευρώ.

Πλέον, οι ουκρανικές ομάδες (με τα δεδομένα του πολέμου) δύσκολα αφήνουν τους γηγενείς να αποχωρήσουν (γιατί αρκετοί ξένοι είναι… φευγάτοι) ή ζητούν εξωφρενικά ποσά. Ακόμη, υπάρχει άλλο ένα «εμπόδιο».

Αν η Ντνίπρο τερματίσει τελικά στη δεύτερη θέση, τότε, δεν θα παραχωρήσει δικό της παίκτη σε υποψήφιο αντίπαλό της .

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει είτε με τη 2η ομάδα της Ουκρανίας είτε με τη 2η του Βελγίου. Οπότε, αν η Ζόρια δεν προσπεράσει την Ντνίπρο ή αν η Σαχτάρ δεν πέσει στη 2η θέση , τότε, δύσκολα οι Ουκρανοί της Ντνίπρο θα ανοίξουν κύκλο διαπραγματεύσεων με το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News