Ραπτόπουλος σε Αλαφούζο: «Έκανες τον ΠΑΟ πρωταγωνιστή, του χρόνου σε βλέπω τριτοτέταρτο αν..»

Ραπτόπουλος σε Αλαφούζο: «Έκανες τον ΠΑΟ πρωταγωνιστή, του χρόνου σε βλέπω τριτοτέταρτο αν..»

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε την τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

Καταρχήν εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον απο Αλαφούζο και ούτε είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του ή με αυτόν. Να πω ότι ο Αλαφούζος πρέπει να κριθεί από την ιστορία ως ευεργέτης του ΠΑΟ γιατί τον παρέλαβε με πολλά χρέη και δεν τον έριξε γ εθνική όπως ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ.

Σιγά σιγά με καλή πολιτική έκανε τον ΠΑΟ και πάλι πρωταγωνιστή και εξαφάνισε τα χρέη. Φέτος με το τέταρτο μπάτζετ της κατηγορία του βγήκε αλλά στο τέλος το έχασε το πρωτάθλημα δίκαια κατά την άποψη μου. Αλαφούζος και Γιοβάνοβιτς εφάρμοσαν όλο το χρόνο μια πολιτική ήπιων τόνων, δεν ασχολήθηκαν με διαιτησίες με τίποτα.

Εγώ δεν μπορώ την κλαψομ@@@. Και βγαίνει ο Αλαφούζος και λέει δύο πράγματα που με νευρίασαν. Το πρώτο είναι ότι ΠΑΟ και ΟΣΦΠ έχουν από 2 εκ. Κόσμο και το δεύτερο ότι ο ΠΑΟ έχασε το πρωτάθλημα επειδή η ΑΕΚ τον κόλλησε κοβιντ.

Το πρώτο ισχύει όμως θα πρέπει να ξέρει ο Αλαφούζο ότι τα τελευταία χρόνια πολλά μικρά παιδιά έγιναν ΠΑΟΚ λόγω των τίτλων. Επίσης να του πω ότι αν η ΑΕΚ πάρει ντάμπλ θα δημιουργηθούν και φίλοι τής ΑΕΚ. Ο ΠΑΟ χάνει κόσμο τα τελευταία χρόνια γιατί δεν παίρνει τίτλους.

Έχει δημιουργήσει μια ομάδα καλή που σου δημιουργεί κατάθλιψη όμως όταν την βλέπεις όπως σου δημιουργούν τα μούτρα και του Αλαφούζου και του Γιοβάνοβιτς. Αλαφούζε κρατάς μια θέση καταθλιπτική, δεν μπορείς να στήσεις ένα ματς κεκλεισμένων στο Καραϊσκάκη με ένα φίλο σου.

Θα μπορούσε να βγεί και ο ΟΣΦΠ αν το έφτιαχνες ωραία το έργο και να πει είχα απουσίες αλλά τελικά έπαιξαν όλοι. Άρα δεν κατάφερες να ψήσεις τον Μαρινάκη και γίνεται ότι γίνεται και έχεις και δίκιο και επικαλεισαι να δύο εκ. Των Παναθηναϊκων. Που είσαι εσύ και το επιτελείο σου να βγείτε να τα κάνετε πουτανα πριν το ματς και να κάνεις μια Ελλάδα αναστατη?

Τι φοβηθηκες? Μήπως νευριάσει ο Μητσοτάκης ο κολλητός σου? Και μου κάθεσαι σαν την πουτ@@@ 5 μέρες και αφού σε εκραξαν μου δίνεις μια συνέντευξη και λες ότι σου έκλεψαν το πρωτάθλημα κρυοκ@@@. Αν το παθαίνε αυτό ο ΟΣΦΠ ή ο ΠΑΟΚ θα γινόταν μια Ελλάδα αναστάτη.

Πάρτο αλλιώς γιατί σε βλέπω να σε περιμένουν γιουχες του χρόνου και να βγαίνεις τρίτοτέταρτος. Η θα είσαι μαχητής και θα κάνεις χαμό όταν πρέπει η θα κάθεσαι να μου κάνεις κρυοκ@@@ ανακοίνωσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News