Με ψηλά το κεφάλι και Φωτάρα στο 2.60 - Τι βλέπουν οι μπουκ για το ΠΑΟ-Άρης

Μήπως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν είναι... σέντερ φορ;

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League και παρά τη διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου θέλει να κάνει το καθήκον του και να ολοκληρώσει τη σεζόν με νίκη.

Στο «Τριφύλλι» η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έστειλε τους «πράσινους» στο -3 από την κορυφή και η απογοήτευση είναι έκδηλη. Ωστόσο, τα δάκρυα δεν ταιριάζουν σε μια ομάδα που διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, εξασφάλισε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League και χάρισε κατά τη διάρκεια της σεζόν μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους.

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει τη Λεωφόρο για να αποθεώσει τους παίκτες και τον ίδιο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με στόχο να δώσει ενέσεις στήριξης για τη νέα σεζόν. Η 11αδα του Παναθηναϊκού θα έχει αλλαγές και το παιχνίδι δεν αποκλείεται να αποκτήσει γρήγορο ρυθμό με διαδοχικές φάσεις στις δύο εστίες. Το Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 2.45!

Σκοράρει με… άερα ανανέωσης ο Ιωαννίδης

Η πρώτη κίνηση που έκανε η ΠΑΕ πριν καν λήξει το πρωτάθλημα ήταν η επέκταση του συμβολαίου στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν από τις φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος και πλέον υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες πρωτοβουλίες και γκολ. Ο Φωτάρας του Παναθηναϊκού είτε παίξει βασικός είτε αναπληρωματικός το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Άρη. Anytime σκόρερ Ιωαννίδης σε απόδοση 2.60!

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Αυτό ενδέχεται να φέρει και άτσαλα μαρκαρίσματα εντός περιοχής. Ο διαιτητής δεν θα διστάσει να δείξει την άσπρη βούλα. Ο καταλογισμός πέναλτι κοστολογείται σε απόδοση 2.70!

 Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News