Παναθηναϊκος-Αρης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/5

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1: Τα highlights από την ισοπαλία στην Λεωφόρο

Η τελευταία φετινή παράσταση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού (20:00).

Παναθηναϊκος-Αρης καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 10ης στροφής των playoffs της Super League

Έπειτα από την οδυνηρή ήττα στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός καλείται να ανασυνταχθεί και να κλείσει τη σεζόν με νίκη κόντρα στον Άρη (20:00, 14/5). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -3 από την κορυφή και για να κατακτήσουν τον τίτλο, χρειάζονται νίκη και παράλληλα ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σενάριο όχι εφικτό, με τα όσα έχουμε δει, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο τελευταίο χρονικά ματς, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προδόθηκε από την κούραση και τα κρούσματα κορωνοϊού, χάνοντας από μία κόντρα στο ντέρμπι. Συνολικά, η παρουσία των παικτών του Σέρβου προπονητή στη σεζόν ήταν εξαιρετική και ουδείς έχει παράπονο από τα όσα είδε.

Παναθηναϊκός-Αρης με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1 HD.

Παναθηναϊκος-Αρης καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ένα ξεχωριστό μήνυμα έστειλε η Θύρα 13 μέσα από τους επισήμους λογαριασμούς της στα social media. Οι οπαδοί του τριφυλλιού ανέβασαν μια φωτογραφία με όλα τα τμήματα και παρέθεσαν το δικό τους μήνυμα για την χρονιά που ολοκληρώνεται. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η πράσινη ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη οικογένεια μας. Την οικογένεια σου δεν την εγκαταλείπεις ποτέ. Ζωντανοί ή νεκροί Θα είμαστε πάντα εκεί. Να αγαπάτε τον Παναθηναϊκό, γιατί το αξίζει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News