Πρωτάθλημα... στον Πειραιά! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Δείτε τη βαθμολογία: Πρώτος ο Παναθηναϊκός, ισοπαλία και η ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με μοναδικό στόχο να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο (8/5, 21:00).

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 9η στροφή των playoffs της Super League

Το «Τριφύλλι», μετά το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ (0-0) με τους «ερυθρόλευκου», έχασε τεράστια ευκαιρία να «αγκαλιάσει» την κούπα. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι κρατάει την τύχη στα χέρια του και πλέον η νίκη μέσα στο άδειο λόγω τιμωρίας«Καραϊσκάκη» είναι «μονόδρομος».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Ολυμπιακό. Από πέρυσι οι «πράσινοι» μετρούν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ στην περσινή διαδικασία των playoffs το «τριφύλλι» πανηγύρισε δύο νίκες και πέρασε με νίκη 2-1 μέσα από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport1HD.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Ο Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊο τις τελευταίες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν νοσήσει θα είναι καταβεβλημένοι. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι της Δευτέρας και ουσιαστικά όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν από το ματς.

Το τριφύλλι λοιπόν δεν θα ανακοινώσει αποστολή σήμερα ενώ «γρίφος» παραμένει και η ενδεκάδα του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος προπονητής θέλει να είναι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα είναι σε καλή κατάσταση, προκειμένου να βγάλουν ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι που θα έχει μεγάλη ένταση.

Κανονικά στο ντέρμπι ο Μπριχ

Η μετάθεση του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κατά μια ημέρα, λόγω της… καταιγίδας κρουσμάτων κορωνοϊού που έπηξε το «τριφύλλι», δεν επηρεάζει τελικά την παρουσία του Φέλιξ Μπριχ σε αυτό… Ο Γερμανός διαιτητής, που είχε προκριθεί από την ΕΠΟ/ΛΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Είχε ειδοποιηθεί αρχικά να αναβάλει το ταξίδι του στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Ωστόσο, μετά την οριστική απόφαση της Stoiximan Super League να διεξαχθεί το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Παναθηναϊκό αύριο (8/5) στις 9 το βράδυ, ο Μπριχ θα έρθει κανονικά στη χώρα μας και θα διαιτητεύσει κανονικά το ματς!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News