Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 8/5

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1: Τα highlights από την ισοπαλία στην Λεωφόρο

Τέλειωσαν τα ψέματα, «στο Φάληρο πρωτάθλημα Παναθηναϊκέ» (21:00).

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 9ης στροφής των playoffs της Super League

Τέλειωσαν τα ψέματα, «στο Φάληρο πρωτάθλημα Παναθηναϊκέ»! Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την προτελευταία αγωνιστική των playoffsκαι το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το «Τριφύλλι», μετά το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ (0-0) με τους «ερυθρόλευκου», έχασε τεράστια ευκαιρία να «αγκαλιάσει» την κούπα. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι κρατάει την τύχη στα χέρια του και πλέον η νίκη μέσα στο άδειο λόγω τιμωρίας«Καραϊσκάκη» είναι «μονόδρομος».

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1 HD.

Ολυμπιακος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Μετά τον… κακό χαμό που έχει γίνει» στον Παναθηναϊκό με τα κρούσματα κορωνοϊού και την μετάθεση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μόνο κατά μια ημέρα, άπαντες στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» τηρούν στάση αναμονής. Κάπως έτσι, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγει αποστολή από πλευράς Παναθηναϊκού και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του πάνε στη λογική της «τελευταίας στιγμής»!

Ο Σέρβος προπονητής, δηλαδή, πρέπει να περιμένει μέχρι τέλους για να δει ποιοι «πράσινοι» πληρούν και ποιοι όχι από άποψη ενέργειας και δυνάμεων τις προϋποθέσεις για να βγάλουν ένα τόσο μεγάλο σε ένταση ντέρμπι και ακολούθως να κάνει τις επιλογές του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News