Παναθηναϊκός: Μήπως πρέπει να απολογηθούν κιόλας οι πράσινοι;

Δεν είναι δυνατόν ο Παναθηναϊκός να έχει κερδίσει τόσα ντέρμπι φέτος, να οδηγεί την κούρσα απ’ τις αρχές της σεζόν κι η συζήτηση των αντιπάλων του να αφορά αποκλειστικά την δυσκολία που έχει το τριφύλλι στο γκολ: ας μη χάνουμε το μέτρο.

Ατρόμητος- Παναθηναϊκός 0-2: H κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Στο τέλος θα φτάσουμε στο παράδοξο να απολογούνται (!) κιόλας οι πράσινοι γιατί ο Μπρινιόλι κάνει σεζόν καριέρας, ο Κουρμπέλης είναι πολύ βελτιωμένος, οι αναπληρωματικοί όποτε καλούνται να βοηθήσουν είναι αξιοπρεπέστατοι, ο Πέρεθ βοηθά παντού.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Βεβαίως ο πρωτοπόρος κάποιες τακτικές αδυναμίες τις έχει και οφείλονται σε κάποιες ριψοκίνδυνες επιλογές του προπονητή του όσον αφορά τις μεταγραφές κι εντοπίζονται στο περασμένο καλοκαίρι όταν δεν αναπληρώθηκαν Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Γκασίνοβιτς, Μαουρίτσιο.

Έχοντας το 4ο μεγαλύτερο μπάτζετ, όταν έχεις χάσει τον νο1 εξτρέμ της λίγκας σαφώς θες να σε πάει λίγο κι η τύχη.

Αλλά καμία ομάδα παγκοσμίως δεν είναι τόσο καιρό στην κορυφή αν δεν έχει αρετές και παίκτες αποφασισμένους.

Τυχαίο δεν είναι τίποτα. Πως το είπε ο Ιβάν μετά το 0-0 του Καραϊσκάκη; Μην υποτιμάτε την ομάδα μου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr