Παναθηναϊκός: Αξίζει ο Σποράρ τα χρήματα που δίνει η ομάδα;

Παναθηναϊκός: Θέλει 6 βαθμούς... εκεί που ήθελε 4!

O Aντράζ Σποράρ δεν ήταν κακός στο ματς με τον ΠΑΟΚ, είχε την ασίστ στο γκολ, ταλαιπώρησε τα αντίπαλα μπακ αλλά η αστοχία του σε καίριες φάσεις τον έφερε στο …εδώλιο του κατηγορουμένου.

Αξίζει ο Σλοβένος τα χρήματα που δίνει η ομάδα; Ο διεθνής φορ δυνατότητες έχει, αλλά είναι ασταθής.

Είναι τόσο απότομες οι εναλλαγές της απόδοσής του που χθες διαβάσαμε ένα ωραίο: «αν η ομάδα», έγραψε ένας οπαδός στο Twitter, «το καλοκαίρι του έδωσε τόσα λεφτά, το 30% πρέπει να τα πάρουν τα ελληνικά ΜΜΕ που ασχολούνται υπερβολικά μαζί του όταν παίζει καλά κι έτσι κρατάνε ψηλά την τιμή του»!

Tο παράδοξο με τον παίκτη δεν είναι ότι έχει τα πάνω και τα κάτω του από παιχνίδι σε παιχνίδι: παίκτες με αυτό το χαρακτηριστικό υπήρξαν πολλοί – η ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεμάτη από γκολτζήδες που σκοράρουν μόνο εντός έδρας ή από σκληρούς που αποδίδουν καλά μόνο όταν η ομάδα τους πιέζεται ή από παίκτες που για να διακριθούν χρειάζονται χώρους για να τρέχουν στις αντεπιθέσεις.

Ο Σποράρ δεν έχει τέτοια προβλήματα: απλά εναλλάσσει περιόδους στις οποίες κάνει πράγματα χρήσιμα και διαστήματα αγωνιστικής εξαφάνισης που δεν κρατάνε και λίγο! Είναι ένας ποδοσφαιριστής χωρίς μέσο όρο απόδοσης: ή σε αφήνει ενθουσιασμένο ή τον ψάχνεις!

Δημήτρης Στρατής

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News