Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 3/5

Προβλήματα στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Συνεχίζει το σερί του ο Παναθηναϊκός κόντρα και στον ΠΑΟΚ (3/5, 20:00).

Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 8ης στροφής των playoffs της Super League

Ο Παναθηναϊκός, παρά το 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, κρατάει την τύχη του τίτλου στα χέρια του και πλέον η «γκέλα» απέναντι στον ΠΑΟΚγια την 8η αγωνιστική των Playoffs «απαγορεύεται»! Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν μπροστά τους έναν ακόμη «τελικό» στη διαδρομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλούνται να δείξουν ξανά τα… δόντια τους.

Ο Παναθηναϊκός στο πρόσφατο δείγμα γραφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν από 10 μέρες πανηγύρισε σπουδαία νίκη (2-1) βγάζοντας στο τερέν τεράστια ψυχικά αποθέματα και μεγάλη δίψα για τη νίκη. Το «Τριφύλλι» αμυντικά έχει άχτι τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι η μοναδική ομάδα που απέναντι στους «πράσινους» έχει σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ είναι και ο μόνος που στα playoffs έχει νικήσει τον Μπρινιόλι.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1 HD.

Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Καπνός» έγιναν τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ! Όπως συνέβη και στο προηγούμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έτσι και στο κομβικό παιχνίδι με τον «δικέφαλο του Βορρά» η διάθεση διήρκεσε μόλις λίγα λεπτά. Κι αυτό διότι έγινε με συνοπτικές διαδικασίες το sold out σε ένα ακόμα φετινό ματς του «τριφυλλιού» εντός έδρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News