Παναθηναϊκος-ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 30/4

Παναθηναϊκός: Όλοι μαζί μέχρι το τέλος σαν μια γροθιά

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό του Ιβάν, έφτασε (30/04, 20:00)!

Παναθηναϊκος-ΑΕΚ καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 7ης στροφής των playoffs της Super League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο την ΑΕΚ, στην μονομαχία που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμοι με την αποψινή αντίπαλό τους και θέλουν τη νίκη για να «καθαρίσουν» τον τίτλο, τρεις στροφές πριν από το τέλος.

Στο τελευταίο χρονικά ματς στο Βόλο, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφυγαν με ένα ακόμα «διπλό» στις αποσκευές τους, αλλά και την τέταρτη σερί νίκη στο Πανθεσσαλικό (2-0). Οι «πράσινοι» δυσκολεύθηκαν στο πρώτα 45λεπτά, όπου είχαν ευκαιρίες πάντως να προηγηθούν και σωστά ακυρωθέν γκολ του Παλάσιος στο 25’. Ιωαννίδης και Σπόραρ οι σκόρερ.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1 HD.

Παναθηναϊκος-ΑΕΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Κατάμεστη θα είναι η Λεωφόρος γι΄ άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι φέτος. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξαφάνισε τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στην ιστορική του έδρα.

Σε ένα ματς ιδιαίτερης σημασίας για την κατάκτηση του τίτλου, ο κόσμος του τριφυλλιού αναμένεται να δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και να αποτελέσει τον παίκτη παραπάνω. Φυσικά το sold out δεν είναι είδηση για τον φετινό Παναθηναϊκό, καθώς σε όλα τα ματς της ομάδας φέτος στην Λεωφόρο δεν πέφτει… καρφίτσα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News