Σποράρ: Εχει βάλει λίγα γκολ με βάση το κασέ του, αλλά...
Όμορφο, σεντερ-φορίσιο το γκολ του Αντράζ Σποράρ στο Βόλο, ο Σλοβένος έφτασε διψήφιο αριθμό γκολ και δείχνει αναγεννημένος στα πλέι-οφ (στην ίδια μοίρα βάζουμε Ιωαννίδη, Μπερνάρ, αλλά εδώ που τα λέμε υπάρχει κανείς που να υστερεί;).
Άκουσε πολλά ο διεθνής στράικερ μετά το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο κι ως συνήθως υπερβολικά!
Εξετάζοντας προσεκτικά τις κινήσεις του χωρίς μπάλα διαπιστώνουμε πως αγαπά να παίζει στο όριο του οφσάιντ, να φεύγει στην πλάτη του στόπερ, εκμεταλλευόμενος το ξεπέταγμά του.
Τα περισσότερα γκολ της καριέρας του τα έχει πετύχει με αυτόν τον τρόπο και μπορεί να αποτελέσει μεγάλο όπλο αυτό το στοιχείο σε έναν Παναθηναϊκό που αρέσκεται να φεύγει στο επιθετικό transition.
Απέναντι σε καλά οργανωμένες άμυνες, ο Αντράζ είναι εκείνος που θα ανοίξει χώρους, θα βοηθήσει στους συνδυασμούς έξω από την περιοχή και στη συνέχεια θα πάρει θέση για να ολοκληρώσει προσπάθεια.
Διαθέτει καλή αίσθηση του χώρου, οι κινήσεις του για να ξεφύγει από τα αντίπαλα μπακ είναι σε καλό επίπεδο και κάνει πολλές ζημιές με την τοποθέτησή του ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αμυντικούς.
Σαφώς έχει σκοράρει λίγα γκολ γι αυτα που τον πληρώνει ο Παναθηναϊκός αλλά θα είναι εδώ και του χρόνου για να αυξήσει την παραγωγικότητά του.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Αυτά τα δύο πράγματα δεν μου άρεσαν απόψε» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Πάνω από 3 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό
- Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για Κάνγκουα - Ξεπερνά την πρόταση της ΑΕΚ
- Κοτζιάς: Το... παραθυράκι για Φρανσίσκο και Παναθηναϊκό - «Συνήθως βγαίνουν αληθινά...» (vid)
- Πάκσι - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού