Βολος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 26/4

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2: Highlights - Ετσι τους γλέντησε στην Τούμπα

To «Πανθεσσαλικό» θα βαφεί «πράσινο», αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν.

Βολος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 6ης στροφής των playoffs της Super League

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλουν να αποδείξουν ότι το πάθημα (0-0) με τον Βόλο στη Λεωφόρο τους έγινε μάθημα. Μάλιστα, άπαντες γνωρίζουν η «γκέλα» απαγορεύεται καθώς στην κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με 72 βαθμούς και την Κυριακή οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο την «Ένωση».

Ο Βόλος την Κυριακή ηττήθηκε 3-0 από τον Άρη και έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» για την κατάκτηση της 5ης θέσης, που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ομάδα της Μαγνησίας στις πέντε αγωνιστικές των playoffs μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα το πήρε με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.

Βολος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport1 HD.

Βολος-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε την χαρά του για τη νίκη, ενώ τόνισε ότι το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το αν έπαιξε ρόλο στον εγωισμό των παικτών του τα τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο: «Θέλω να σας πω ότι σαν ομάδα έχουμε τεράστιο σεβασμό στον ΠΑΟΚ, που τα τελευταία χρόνια πηγαίνει πολύ καλά. Διεκδικεί τίτλους. Πάντα η έδρα της Τούμπας είναι δύσκολη γι΄ όλες τις ομάδες. Δεν έχουν σχέση αυτά τα παιχνίδια με τα ματς του Ιανουαρίου. Τότε ήμασταν σε μια περίοδο που δεν παίζαμε καλά.

Ο ΠΑΟΚ τότε ήταν πιο καλός και μας απέκλεισε από τον θεσμό του Κυπέλλου, που ο Παναθηναϊκός πρέπει να πηγαίνει μέχρι το τέλος σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μπορούμε να γυρίζουμε πίσω όμως στην φάση που βρισκόμαστε. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Οι ομάδες είναι κοντά η μία στην άλλη όσον αφορά στην ποιότητα. Οι τρεις βαθμοί στο σημερινό παιχνίδι είναι ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό στόχο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε που κερδίσαμε το παιχνίδι. Όσον αφορά τον Τάισον ξέρουμε την ποιότητα του».

Το άγχος που είχαν οι παίκτες όσο περνούσαν τα λεπτά των καθυστερήσεων: «Αν ήξερα πιστέψτε με δεν θα είχα άσπρα μαλλιά (σ.σ. γέλια). Είναι δύσκολο αυτό. Αυτή η τελευταία περίοδος των καθυστερήσεων δεχθήκαμε αρκετή πίεση. Εμείς πάντα έχουμε πλάνο γι΄ αυτές τις φάσεις, αλλά όταν υπάρχει αυτή η πίεση για τη νίκη μας κάνει να λειτουργήσουμε περισσότερο ανασταλτικά απ΄ όσο χρειάζεται και να υπάρχει δικαιολογημένος πανικός.

Βέβαια είναι ένα θέμα αυτό και δεν είναι ευχάριστο. Είναι μια εμπειρία για μας που θα την κουβαλήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Μέχρι ένα σημείο μπορώ να καταλάβω στους παίκτες μου. Επειδή από τη στιγμή που ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ όλο αυτό που συνέβαινε ήταν εκτός λογικής ποδοσφαίρου. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος ότι όλα όσα συνέβησαν το παιχνίδι έκαναν αυτούς που το είδαν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Εμείς βέβαια είμαστε λίγο παραπάνω».

Αν έχει κάποιος εκ των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού προβάδισμα: «Έχουμε πέντε παιχνίδι μέχρι το τέλος και όλα είναι δύσκολα. Είναι συναρπαστικό το πρωτάθλημα. Δεν έχει κανείς κάποιο πλεονέκτημα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News