Μια γροθιά στο «πράσινο» κολαστήριο! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Μπερνάρ: Κρατούσε το καλύτερο για την τελευταία στροφή!

Για 4η και τελευταία φορά για φέτος θα αναμετρηθούν Βόλος και Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs!

Βόλος-Παναθηναϊκός για την 6η στροφή των playoffs της Super League

To «Πανθεσσαλικό» θα βαφεί «πράσινο», αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για τη «μάχη» του τίτλου. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, θέλουν να αποδείξουν ότι το πάθημα (0-0) με τον Βόλο στη Λεωφόρο τους έγινε μάθημα.

Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού αυτό που προέχει είναι η νίκη απέναντι στον Βόλο. Το ευχάριστο για τον Σέρβο προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και ο τρόπος που ήρθε η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1) εκτόξευσε την ψυχολογία όλων στα ύψη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα μεταδοθεί από τo Cosmote Sport1HD.

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον Βόλο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει όλα τα όπλα του διαθέσιμα. Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και το τριφύλλι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δώσει συνεχόμενα παιχνίδια.

Θέση βασικού είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Μαντσίνι και στον πάγκο να βρεθεί ο Μπερνάρ ενώ παράλληλα ανάσες θα δοθούν και στον Δημήτρη Κουρμπέλη και μένει να δούμε ποιος θα πάρει την θέση στο βασικό σχήμα, με τους Τσόκαϊ – Κλεϊνχεισλερ να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής

Τι είπε ο Γιοβάνοβιτς για την φετινή πορεία

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε την χαρά του για τη νίκη ενώ τόνισε ότι το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό.

Για τις τρεις σερί μεγάλες νίκες και αν είναι το διπλό στην Τούμπα: «Η ισοπαλία με τον Βόλο ήρθε και μπορεί να συμβεί. Όταν μία ομάδα είναι από την αρχή πρώτη στο πρωτάθλημα πρέπει να ξεπερνάει κάθε τέτοιο αποτέλεσμα. Ήταν μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Καταφέραμε μετά να κερδίσουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Όσον αφορά τη σημασία της νίκης. Όσο περνάνε τα παιχνίδια τόσο μεγαλύτερη σημασία έχουν. Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και αν η ομάδα του τριφυλλιού είναι η πιο σκληραγωγημένη στο πρωτάθλημα: «Είμαστε μια σκληραγωγημένη ομάδα. Το στυλ των παικτών, ο τρόπος που δουλεύουν και το πως αντιλαμβάνονται τα πράγματα δείχνει ότι έχουμε αυτόν τον χαρακτήρα. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που βρισκόμαστε εκεί. Είναι μια ισχυρή βάση για τα επόμενα χρόνια που έρχονται. Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε αρκετά και με σταθερά βήματα επιστρέφει εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι. Οι παίκτες μου πιστεύουν στους εαυτούς τους. Είμαστε ένας πολύ μεγάλος οργανισμός και οι παίκτες μου τα έχουν πάει πολύ καλά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News