Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

«Εδώ που ήμαστε, σίγουρα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Το σημερινό είχε τεράστια σημασία στην προσπάθεια που κάνουμε με μια δύσκολη έδρα με μια πολύ καλή ομάδα.

Κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και καταφέραμε να κερδίσουμε. Υπήρχαν φάσεις για τον ΠΑΟΚ. Τα συναισθήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζουν.

Από τη στιγμή που είχαμε καλό παιχνίδι, βάλαμε γκολ, υπήρχε τα τελευταία 10-15 λεπτά από την πλευρά του ΠΑΟΚ πολύ πίεση, εμείς είχαμε στρες.

Πολλές φορές αυτό γίνεται δικαιολογημένα, μπορώ να το αισθανθώ προς τους παίκτες. Είχαμε κάποια ανασφάλεια. Το παιχνίδι πήγε σε αυτήν την κατεύθυνση και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε.

Αλλά μπορώ να καταλάβω τους παίκτες από τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε. Δεν πειράζει. Ήμασταν σοβαροί, πιεστικοί, ελέγξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News