ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 23/4

Παναθηναϊκός: Σάντσες για νέο συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην δράση των playoffs με ντέρμπι στην Τούμπα (23/04, 20:00).

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 5ης στροφής των playoffs της Super League

Έτοιμος για ένα ακόμη βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» την περασμένη αγωνιστική «τελείωσαν» τον Ολυμπιακό από τη μάχη του τίτλου. Πλέον είναι αποφασισμένοι να πάρουν το «τρίποντο» στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας στην 5η στροφή των playoffs!

Ο Παναθηναϊκός στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μοιάζει πολύ σκληρός για να πεθάνει. Τα νούμερά του στην άμυνα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την επικράτηση 2-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συμπλήρωσαν 10 ματς αήττητοι και σε 8 σερί παιχνίδια έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 20:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Novasports Prime.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Αντράζ Σπόραρ δήλωσε ευλογημένος για τα δύο γκολ επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο, τονίζοντας όμως ότι σημασία έχει μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον Ολυμπιακό! Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αν και σε κάθε παιχνίδι το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τους στόχους του, δεν θα έχει τόση σημασία ποιος χρίστηκε σκόρερ και ποιος όχι.

Αναμφίβολα το συναίσθημα του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που το έχω ζήσει δύο φορές στην Λεωφόρο, ελπίζω να πετύχω κι άλλο γκολ σε αυτό το ντέρμπι! Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου.

Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα με τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος περιμένει πολλά περισσότερα από μένα και εγώ θέλω να βοηθήσω πολύ περισσότερο. Έχω μια δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα στην συνέχεια.

Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος, οπότε γνωριζόμαστε καλά. Ο δικός μας στόχος είναι η νίκη, να πάμε εκεί να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Συνεχίζουμε μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές, δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο!».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News