Σπόραρ: «Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα - Ευλογημένος που έζησα αυτό στη Λεωφόρο»

Απολογείται ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Για το γκολ στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αλλά και το ντέρμπι της Τούμπας μίλησε ο Σπόραρ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην Livesport:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον Ολυμπιακό.

Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω αν και σε κάθε παιχνίδι το πιο σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τους στόχους τους δεν θα έχει τόση σημασία ποιος χρίστηκε σκόρερ και ποιος όχι.

Αναμφίβολα το συναίσθημα του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που το έχω ζήσει δυο φορές στη Λεωφόρο ελπίζω να πετύχω και άλλο γκολ σε αυτό το ντέρμπι. Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου.

Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα με τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος περιμένει πολλά περισσότερα από μένα και εγώ θέλω να βοηθήσω πολύ περισσότερο. Έχω μία δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος οπότε γνωριζόμαστε καλά. Ο δικός μας στόχος είναι η νίκη να πάμε εκεί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

Συνεχίζουμε μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News