Σπόραρ: Δέκα γκολ τον Απρίλη αλλά... χαλάλι!
Ο Αντράζ Σπόραρ με το γκολ που πέτυχε στον Αρη πέρασε τον Αϊτόρ στους σκόρερ, πέντε μήνες (!) μετά τον τραυματισμό του Ισπανού.
Ο Σλοβένος επιθετικός δεν είχε ξεχάσει το χαμένο γκολ στο Καραϊσκάκη στην μεγάλη φάση του 79΄, ούτε το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο.
Προ ημερών έλεγε ότι μετά την απόκρουση του Κλέιμαν στη Λεωφόρο ο ίδιος δεν κοιμήθηκε αλλά μετά το ντέρμπι ο ίδιος άφησε πολύ κόσμο να είναι ξάγρυπνος από χαρά.
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, είναι σίγουρα οξύμωρο να εξάρουμε την αγωνιστικότητα/επίδραση ενός στράικερ που έφτασε τα 10 γκολ τον Απρίλη (!), αλλά εδώ μιλάμε για παιδί με εμπειρία, παραστάσεις που ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ να δώσει περισσότερα.
Ευχόμαστε τα σερί γκολ στα ντέρμπι να του έδωσαν το boost που χρειάζεται για να αφήσει πίσω του την μετριότητα.
Είναι καλός παίκτης, μπορεί να μην είναι Μπεργκ ή Βαζέχα αλλά έχει ενδιαφέροντα στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν σημείο αναφοράς στην πράσινη ιστορία. Προς το παρόν απολαμβάνει την πρωτιά των πράσινων σκόρερ.
Πάμε να δούμε τους παίκτες που έχουν σκοράρει φέτος:
Σπόραρ: 10
Αϊτόρ: 8
Παλάσιος: 6
Ιωαννίδης: 5
Μαντσίνι, Βέρμπιτς 2
Χουάνκαρ, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κλεϊνσχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Κουρμπέλης: 1.
Αυτογκόλ: Ελ Αραμπί
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: «Αυτά τα δύο πράγματα δεν μου άρεσαν απόψε» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Πάνω από 3 εκατ. ευρώ στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό
- Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για Κάνγκουα - Ξεπερνά την πρόταση της ΑΕΚ
- Κοτζιάς: Το... παραθυράκι για Φρανσίσκο και Παναθηναϊκό - «Συνήθως βγαίνουν αληθινά...» (vid)
- Πάκσι - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού