Παναθηναϊκός: Ψάχνει «χρυσό» συμβόλαιο ο Μλαντένοβιτς - Πώς σχολίασε τα σενάρια

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Μλαντένοβιτς»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει στη λίστα του τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Τα «θέλω» του Σέρβου και οι δηλώσεις του!

Άνθρωπος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην Πολωνία για να δει το Λέγκια – Ρακόφ έχοντας στα υπόψιν τον 31χρονο διεθνή Σέρβο αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, το τεχνικό τιμ των πράσινων και εν γένει όσοι βρίσκονται στο τριφύλλι τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν στο μυαλό τους μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πως θα μπορέσει το τριφύλλι να κόψει πρώτο το νήμα στη μάχη που δίνει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι πράσινοι δεν έχουν τα βλέμματα τους στραμμένα και στην επόμενη χρονιά και παρακολουθούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ανθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό του τριφυλλιού βρέθηκε στη Βαρσοβία και παρακολούθησε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λέγκια και τη Ρακόφ έχοντας την προσοχή του στον 31χρονο Σέρβο διεθνή αριστερό μπακ, Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Με την ομάδα του μάλιστα να επικρατεί με 3-1 και τον ίδιο να έχει την ασίστ στο τρίτο γκολ της ομάδας του.

Ο Σέρβος μπακ στην ηλικία που είναι ψάχνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα τον εξασφαλίσει οικονομικά. Σχολιάζοντας πάντως τα σενάρια για το μέλλον του ανέφερε:

«Δεν έχει προκύψει καμία εξέλιξη για νέα συμφωνία. Έχω εξηγήσει ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Η ομάδα παίρνει αποφάσεις, αυτήν αφορά η ερώτηση. Νιώθω υπέροχα εδώ, το ίδιο η οικογένειά μου, αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν έχω υπογράψει με καμία ομάδα. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News