«Αφαίρεση βαθμών, αυτό θα τους πονέσει στον Ολυμπιακό»

«Αφαίρεση βαθμών, αυτό θα τους πονέσει στον Ολυμπιακό»

Ο δικηγόρος και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Λάκης Σημαιφορίδης, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στο περιστατικό με την φούστα που πέταξε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο.

Ο Λάκης Σημαιφορίδης,  αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού από το 1980 έως το 1983 και πλέον ασκεί το επάγγελμα της νομικής.

Φιλοξενούμενος, λοιπόν, σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά το οποίο ο Κώστας Καραπαπάς μετά το τέλος της συνέλευσης των «6» με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή Μπένετ, πέταξε μια φούστα στον Τάκη Μπαλτάκο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «FOCUS 106,3»:

«Θλίψη και απογοήτευση προκαλούν αυτές οι ενέργειες και ρίχνουν πολύ χαμηλά το ποδόσφαιρο, το κατέβασαν κάτω από το πάτωμα.

Ξέρετε τι είναι αυτό που θα τους πονέσει στον Ολυμπιακό ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα; Η αφαίρεση βαθμών!

Μόνο αυτή… τσούζει και δεν θα το κάνει ποτέ κανένας. Να υπάρχει πρόβλεψη στον ΚΑΠ για αφαίρεση βαθμών, αλλά πρέπει να αναλογιστούμε εάν οι υπάρχοντες κανονισμοί προστατεύουν το ποδόσφαιρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News