Παναθηναϊκος - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (02/4)

Παναθηναϊκος - Βολος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο (18:00) για την παραμονή στην κορυφή.

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming | Volos – Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο (18:00) για την παραμονή στην κορυφή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League.

Η δράση στα Playoffs του πρωταθλήματος επιστρέφει και ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός (62 βαθμοί) αντιμετωπίζει τον 6ο Βόλο (39 βαθμοί).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχοντας βγει αλώβητη από το ντέρμπι της πρεμιέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ (0-0), στοχεύει στην παραμονή στην κορυφή, με το πρώτο της «τρίποντο» στο μίνι πρωτάθλημα, με φόντο την κατάκτηση του τίτλου.

Για τους «πράσινους» η αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς έχει μεγάλο «πρέπει» για νίκη. Δεν υπάρχει χώρος για απώλειες. Ειδικά, από τη στιγμή που οι διαφορές ανάμεσα στους διεκδικητές σε αυτή την εξαιρετικά αμφίρροπη κούρσα είναι τόσο μικρές, ώστε οι ισορροπίες να μπορούν να αλλάξουν κάθε αγωνιστική.Panathinaikos Live Streaming

Η πίεση στη βαθμολογία

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός βρίσκεται στο +2 από την ΑΕΚ, στο +3 από τον Ολυμπιακό και στο +5 από τον ΠΑΟΚ και καλείται να συνεχίσει απτόητος την πορεία του.

Όσο για τον Βόλο, το παιχνίδι αν και σαφώς δύσκολο, μόνο αδιάφορο δεν είναι. Υπολείπεται μόλις ενός βαθμού του Άρη, την ώρα που η 5η θέση της κατάταξης είναι η τελευταία που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα των Playoffs από τον Ολυμπιακό (0-3), έχει στόχο να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Το άγχος θα είναι στην «πράσινη» πλευρά, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώριο να μην πάρουν τη νίκη και ο Βόλος θα θελήσει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί στις αντεπιθέσεις.

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Έχει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιοβάνοβιτς σαφώς και μπορεί να είναι ανακουφισμένος, καθώς έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και στη διάθεσή του Άντραζ Σπόραρ, Φώτης Ιωαννίδης και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Επιπλέον όπλο είναι και η στήριξη του κόσμου, καθώς σε άλλο ένα παιχνίδι φέτος στη Λεωφόρο θα είναι «sold out».

Σε 12 αγώνες της σύντομης παράδοσης ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, ενώ ο Βόλος έχει μία νίκη (3-1), στις 9/1/2022 στο Πανθεσσαλικό.

Στη Λεωφόρο σε 6 αγώνες το ρεκόρ είναι 5-1-0 για τους «πράσινους» με 17-4 γκολ, ενώ στα τέσσερα φετινά παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet το «τριφύλλι» έχει 4/4 νίκες, με 12-1 τέρματα, έχοντας επικρατήσει χωρίς να δεχθεί γκολ σε τρία εξ αυτών.Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει Ιωαννίδη η Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη θα παρακολουθήσει από κοντά τον Ιωαννίδη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Βόλο.

Στη Λεωφόρο θα βρεθεί την Κυριακή εκπρόσωπος της Κοπεγχάγης για να δει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Δανία, η ομάδα αναζητά νέους… Ζέκα, για την ενίσχυσή της.

Τα μάτια των Δανών, ωστόσο, θα είναι στραμμένα κυρίως στον Φώτη Ιωαννίδη. Τα επιτεύγματα του 23χρονου φορ φέτος με τους «πράσινους» έχουν ξεπεράσει τα σύνορα και μετά τη Σέλτικ και η Κοπεγχάγη παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση για την επέκταση της συνεργασίας τους για δύο επιπλέον χρόνια, με καλύτερους οικονομικά όρους. Αυτό σημαίνει ότι το «τριφύλλι» δεν «καίγεται» να τον πουλήσει.  Αλλά αυτό θα το κάνει εάν ικανοποιηθεί οικονομικά, τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης.

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Sold out η Λεωφόρος στο ματς με τον Βόλο

Ελάχιστες ώρες ήταν αρκετές για να κάνουν… φτερά τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με το Βόλο από του φίλους του Παναθηναϊκού. Η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε το Sold Out.

Λιγότερο από οκτώ ώρες χρειάστηκαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού προκειμένου να εξαντλήσουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Κυριακής με το Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου (6 μ.μ.).

Οι πράσινοι καλούνται να εκμεταλλευτούν για πρώτη φορά στο μίνι πρωτάθλημα την έδρα τους. Ταυτόχρονα, επιβάλλεται να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα, έχοντας ως δεδομένο ότι και η παραμικρή απώλεια βαθμών μπορεί να αποβεί καθοριστική στην έκβαση του πρωταθλήματος.

Το τριφύλλι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ευελπιστεί να παραμείνει εκεί μέχρι το φινάλε,. Γνωρίζει ότι η παράμετρος της Λεωφόρου μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο. Στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, άλλωστε, αναμένεται να μην πέφτει καρφίτσα.

Τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση το μεσημέρι της Πέμπτης. Λίγο πριν τις 8 το βράδυ υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του τριφυλλιού που ανέφερε την εξάντλησή τους όπως αναμενόταν.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Βόλο εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

Αλαφούζος για τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Τσέφεριν: «Δεν αντιμετωπίζουν έτσι την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Γιάννης Αλαφούζος με τιτίβισμα του στο twitter αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Τσέφεριν. Τόνισε ότι δεν αντιμετωπίζεται έτσι η διαφθορά και η αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το δικό του δηκτικό σχόλιο έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος με αφορμή το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Τσέφεριν.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σημείωσε ότι είναι ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με την UEFA. Ωστόσο, τόνισε ότι έτσι δεν αντιμετωπίζεται η διαφθορά και η αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει την ενόχληση του για το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δεν κάνει κάποια ουσιαστική ενέργεια για να επιλύσει τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος: «Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA , αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο …»

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming: Ο Elite Κουλμπάκοφ στην Τούμπα, Μανούχος στη Λεωφόρο

Ανοίγει η αυλαία των Elite διαιτητών με Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ Πορτογάλος θα σφυρίξει στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-Άρης.

Από το “πάνω ράφι” ο διαιτητής που θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο πολύπειρος Λευκορώσος Elite ρέφερι. Φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 στον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Ενώ, είχε έρθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα πριν σχεδόν 1,5 χρόνο σφύριξε το ΠΑΟΚ-Άρης 2-0. Προηγουμένως, το Άρης-ΑΕΚ 1-3 και τον Ιούλιο του ’20 το Άρης-ΑΕΚ 1-4. Επίσης έχει σφυρίξει και πολλά ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, καθώς και της Εθνικής.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μασλίνκα. Ο Τζοβάρας θα είναι 4ος και στο VAR ο Δανός Μόρτεν Κρογκ με τον Ψαρρή.

Ξένος διαιτητής και στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Άρη. Ο λόγος για τον επίσης γνώριμο Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα. Στο VAR ο επίσης Πορτογάλος Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα. Πέρυσι ο Βερίσιμο σφύριξε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, ενώ έχει έρθει κι άλλες φορές ως Video Assistant Referee.

Από εκεί και πέρα στο Παναθηναϊκός-Βόλος ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς). Στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης). Στο Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου). Τέλος, στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και στο Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

Παναθηναϊκος – Βολος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/2_4_2023_18_00_panathinaikos_volos/47-1-0-29263

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News