Παναθηναϊκός: Οι εποχές άλλαξαν στα μεταγραφικά

Βαθμολογία: Διπλό... κορυφής για Παναθηναϊκό, στο +4 από την ΑΕΚ!

Oι εποχές που ένας ποδοσφαιριστής έπαιζε σε όλη του τη ζωή σε μια ομάδα και γινόταν σημαία τελείωσαν.

Τα σύνορα άνοιξαν, σήμερα αν έχεις κάτι καλό είναι δεδομένο πως θα έχεις μπόλικες προτάσεις, αφού στο εξωτερικό παίζουν με μπάτζετ που εσύ ούτε να ονειρευτείς μπορείς.

Σήμερα στο ρόστερ έχεις πολλά παιδιά σε εξαιρετική ηλικία, με προσόντα τα οποία μπορούν να φέρουν προτάσεις.

Το παιχνίδι πλέον παίζεται στον τρόπο που θα αναπληρώσεις το δυνατό σου χαρτί, αν είσαι σε θέση να έχεις πάντα υλικό προς πώληση μα και ομάδα ελκυστική για να προσελκύεις το ενδιαφέρον του κοινού σου.

Όπως και να χει το τριφύλλι κρατά στα χέρια του κάμποσους θησαυρούς. Εκ πρώτης όψεως, Μαντσίνι, Αϊτορ, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης είναι παίκτες με μέλλον.

Θες να κάνεις καινούργια συμβόλαια στους Ελληνες, ήδη ανανέωσες τον Ισπανό, άρα δεν θα ήταν κακό από τώρα να έχεις στο νου σου τον τρόπο για να πάρεις όσο δυνατόν περισσότερα χρήματα και (το κυριότερο) να βρεις ποδοσφαιριστές που με λιγότερα χρήματα (ίσως) καλύψεις τα κενά σε περίπτωση που σκάσει πρόταση που δεν θα μπορείς να αρνηθείς.

Οι εποχές άλλαξαν, σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις ελκυστικός για τους μάνατζερ μα και για τους νέους ποδοσφαιριστές λειτουργώντας ως ένας εξαιρετικός προθάλαμος για να χτίσει ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μια μεγάλη καριέρα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News