Παναθηναϊκος-Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 2/4

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Τα highlights της σφαγής και των ευκαιριών

Το θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι των playoffs έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος-Βολος καναλι ωρα: Η τηλεοπτικη καλυψη της 2ης στροφής των playoffs της Super League

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έπειτα από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, με στόχο να συνεχίσει σε θετικό πρόσημο. Οι «πράσινοι» μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των playoffs της Super League, διατηρήθηκε στην κορυφή και παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο (+2 από ΑΕΚ, +3 από Ολυμπιακό).

Με αυτό τον τρόπο το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσε 7 αγωνιστικές δίχως ήττα (5-2-0), διάστημα στο οποίο κράτησε έξι φορές απαραβίαστη την εστία του. Το πρόγραμμα μετά την μάχη της μαγνησίας είναι πολύ μεγάλη, αφού ακολουθεί εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πριν από τη διακοπή του Πάσχα!

Παναθηναϊκός-Βόλος με τη σέντρα προγραμματισμένη για τις 18:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το Cosmote Sport 1.

Παναθηναϊκος-Βολος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ανοίγει η αυλαία των Elite διαιτητών με Κουλμπάκοφ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ενώ Πορτογάλος θα σφυρίξει στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-Άρης.

Από το “πάνω ράφι” ο διαιτητής που θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Γνώριμος στο ελληνικό κοινό ο πολύπειρος Λευκορώσος Elite ρέφερι, φέτος διηύθυνε το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3 στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ενώ είχε έρθει ακόμα τρεις φορές στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια.

Ξένος διαιτητής και στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-Άρη. Ο λόγος για τον επίσης γνώριμο Πορτογάλο Φάμπιο Βερίσιμο από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Φελισμπέρτο, Νούνο Μάνσο, με 4ο τον Μαλούτα και στο VAR τον επίσης Πορτογάλο Βάσκο Σάντος με τον Μεϊντάνα. Πέρυσι ο Βερίσιμο σφύριξε το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3, ενώ έχει έρθει κι άλλες φορές ως Video Assistant Referee.

Από εκεί και πέρα στο Παναθηναϊκός-Βόλος ορίστηκε ο Μανούχος (VAR ο Ζαμπαλάς), στο Λεβαδειακός-Ατρόμητος ο Φωτιάς (VAR ο Τσγκαράκης), στο Παναιτωλικός-Λαμία ο Περράκης (VAR ο Ευαγγέλου), στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ ο Τσακαλίδης (VAR ο Κουμπαράκης) και στο Ιωνικός-Αστέρας ο Γκάμαρης (VAR ο Γκορτσίλας).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News