Παναθηναϊκός: Ο πιο έτοιμος ξεκινά ενδεκάδα

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι περισσότεροι διεθνείς επέστρεψαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για την δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το μυαλό του προπονητή των πράσινων όμως ήταν και παραμένει στους δύο επιθετικούς, τον Σπόραρ και τον Ιωαννίδη η συμμετοχή των οποίων παραμένει με ένα ερωτηματικό, μικρό βέβαια, για την αναμέτρηση στην Λεωφόρο.

Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει πίστη ότι θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση.

Ο Ιωαννίδης έχει ακόμη κάποιες ενοχλήσεις, αλλά έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Αν είναι και οι δύο ετοιμοπόλεμοι, ο Ιωαννίδης έχει προβάδισμα.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα πάρει το παραμικρό ρίσκο με τον Σπόραρ αν δεν είναι 100% έτοιμος. Εφόσον χρειαστεί μπορεί να τον κρατήσει και ένα και δύο ακόμη ματς εκτός

Στο ερώτημα, «ποιος θα είναι αυτός που θα επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς να παίξει βασικός» η απάντηση με βάση τα δεδομένα της στιγμής είναι ο πιο… έτοιμος.

Αυτός που θα πείσει τον προπονητή του Παναθηναϊκού ότι θα είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση για να παίξει από την αρχή στο παιχνίδι θα είναι, λογικά, και η επιλογή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News