Παναθηναϊκός: «Πουλάει» ο Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση

Το όνομα του Μπερνάρ εξακολουθεί να πουλάει στο εξωτερικό με τον Βραζιλιάνο να είναι στο μεταγραφικό ραντάρ κάμποσων συλλόγων.

Σίγουρα φέτος οι αριθμοί του δε είναι εντυπωσιακοί μα είναι επίσης αλήθεια πως στα χαφ ποδοσφαιριστή σαν τον Βραζιλιάνο δεν έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν φρόντισε να φέρει στη θέση 10 ένα παιδί ανώτερο του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο λάτιν άσος έχει στοιχεία που λείπουν από το ρόστερ.

Μιλάμε για ποδοσφαιριστή που κρατά με ασφάλεια τη μπάλα στο χώρο του και διαθέτει σίγουρη κοντινή μα και μακρινή μεταβίβαση.

Ξέρει να δημιουργεί παιχνίδι και να συμμετέχει δραστικά στην επίθεση. Ο Ιβάν χρησιμοποιεί κατά κόρον το 4-3-3.

Στα παιχνίδια βλέπουμε πως η πρόθεσή του είναι να ακουμπά συχνά η μπάλα στον σέντερ φορ, κάτι που σημαίνει μπόλικο παραγωγικό παιχνίδι από τους παίκτες που είναι στα πλάγια και στα νώτα του.

Οπότε ένας στράικερ αλλά κι ένας επιτελικός που θα γίνονται σημείο αναφοράς του είναι απαραίτητοι.

Ο Μπερνάρ είναι κατάλληλος γι’ αυτόν το ρόλο, μπορεί να γίνει στήριγμα για τους συμπαίκτες του, ζητά μπάλα συνεχώς στην πλάτη των προωθημένων, αποτελεί target man στην μεταβίβαση και κυρίως δεν παίζει κρυφτό, στο κάτω-κάτω μιλάμε για ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News