Παναθηναϊκός: Μεταγραφές που έδωσαν πολλά περισσότερα

Παναθηναϊκός: Δείχνει μεταγραφή... αποκάλυψη! (vid)

Ο Κουρμπέλης είναι ο αρχηγός, ο Πέρεθ σέρνει εκατοντάδες ματς από την Πριμέρα στο βιογραφικό του, ο Μπερνάρ έχει παίξει με την εθνική Βραζιλίας. Και ο Τσέριν, θα πει κάποιος, τι ρόλο παίζει στον Παναθηναϊκό;

Ο Σλοβένος το τόπι το κατέχει αλλά σαν περσόνα στο χορτάρι δεν σου επιτρέπει να αφοσιωθείς πάνω του γιατί παίζει οικονομικά και λίγο. Δεν είναι Μπερνάρ που θέλει να βγάλει την μπάλα… γκόμενα.

Ο πιτσιρικάς περιορίζεται σε «πινελιές»: αν οι δυο τρεις ωραίες πάσες που κάνει δεν αξιοποιηθούν από τους επιθετικούς ή τα σουτ του δεν βρουν στόχο τότε δημιουργείται η εντύπωση ότι δεν έπαιξε καλά ή ότι είναι λίγος συγκριτικά με τους πιο φαντεζί συμπαίκτες του.

Αν αξιοποιηθούν όλα τα παραπάνω μέχρι που τον ψηφίζεις για ΜVP του ματς – που λέει ο λόγος.

Το καλό είναι πως ο Ανταμ συνυπάρχει με όλους τους προαναφερθέντες χαφ αρμονικά.

Το καλύτερο είναι ότι το καλοκαίρι παρότι υπήρχε γκρίνια για τον Ιβάν που …σχόλασε την περσινή καλή γραμμή χαφ, οι μεταγραφες έδωσαν πολλά περισσότερα, ας μην ξεχνάμε πως μαζί τους έκανες ρεκόρ συγκομιδής βαθμών και σερί νικών, ενώ από το ξεκίνημα της χρονιάς έχουν την ομάδα πρώτη διαρκώς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News