«Εσύ Παναθηναϊκός δεν είσαι;»: «Ο Βαρδινογιάννης πήρε τον ΠΑΟ γιατί έχασε το στοίχημα»

«Εσύ Παναθηναϊκός δεν είσαι;»: «Ο Βαρδινογιάννης πήρε τον ΠΑΟ γιατί έχασε το στοίχημα»

H Λόλα Νταϊφά, σύζυγος του Ίωνα Νταϊφά, ξαδέρφου του προέδρου του Ολυμπιακού Σταύρου Νταϊφά, μίλησε μεταξύ άλλων για την περιβόητη ιστορία «τάβλι-Βαρδινογιάννης-Παναθηναϊκός».

Μεταξύ άλλων ανέφερε σε συνέντευξή της στο gazzetta.gr:

Πώς το εισπράξατε στην οικογένεια όταν ο κ. Νταϊφάς είπε ότι παίρνει τον Ολυμπιακό;

Δεν το ήξερα, το είχα διαβάσει στις εφημερίδες. Δεν ρώτησα κανέναν και δεν μου το είπε. Αλλά ήταν Ολυμπιακός και είχε την τρέλα. Ήταν και η πρώτη φορά που οι ΠΑΕ έγιναν Ανώνυμες Εταιρίες. Βεβαίως αγοράστηκε ο Παναθηναϊκός από τον Βαρδινογιάννη λόγω Νταϊφά.

Ισχύει πως ήταν φίλοι και πως ο Νταϊφάς είπε στον Βαρδινογιάννη να πάρει τον Παναθηναϊκό σε μια παρτίδα τάβλι;

Επαιζαν τάβλι, αυτό το ξέρω. Εμαθα ότι ο Σταύρος είπε στον Βαρδινογιάννη: «Εγώ θα πάρω τον Ολυμπιακό». Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει άλλη ομάδα. «Εσύ Παναθηναϊκός δεν είσαι;», τον ρώτησε… «Είσαι», του λέει. Αλλά εντάξει, το είχαν βάλει στοίχημα και έγινε η συμφωνία. Δηλαδή, ότι αν ο Βαρδινογιάννης είχαν στο τάβλι θα αγόρασε τον Παναθηναϊκό – όπως και έγινε. Αν έχασε ο Σταύρος δεν υπήρχε αυτή η περίπτωση.

Οι σχέσεις τους μετά άλλαξαν πάρα πολύ;

Δεν μιλιόντουσαν. Εχθροί. Και όταν έφυγαν από το ποδόσφαιρο έπιασαν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει. Επαιζαν και πάλι τάβλι μαζί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News