Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα «φωτιά» με Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Βόλο (2/3,18:00) για την δεύτερη αγωνιστική των Play offs της Super League.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για Σπόραρ, Μπερνάρ ενόψει Λεωφόρου

Οι πράσινοι θέλουν μόνο την νίκη ώστε να παραμείνουν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με μοναδικό ερωτηματικό να αποτελεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού, είναι καλύτερα και μέσα στην βδομάδα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις.

Πάντως, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Σέρβος προπονητής να προφυλάξει τον Έλληνα μέσο καθώς ακολουθούν οι αγώνες με Άρη και Ολυμπιακό.

«Φωτιά» με Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα ενώ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Παλάσιος δεξιά, Μαντσίνι αριστερά και Σπόραρ στη κορυφή της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr