Παναθηναϊκός: Επιμένουν για Ιωαννίδη με... μυθικό ποσό!

Γιοβάνοβιτς: Τι συνέβη με Σπόραρ και Μπερνάρ - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Παναθηναϊκός φέρεται ότι έχει πέραση σε ομάδες της Σκωτίας. Μετά τον Κουρμπέλη, ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ρίχνει πάλι ματιές στην Ελλάδα για επιθετικό και το βλέμμα του είναι στραμμένο στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο 23χρονος άσος του Παναθηναϊκού κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος και σύμφωνα με ιστοσελίδες στην Σκωτία, η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωσή του.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιωαννίδης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, καθώς πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τη Σάρλοτ του MLS.

Ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση για τον 23χρονο φορ, αλλά αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα.

Πάντως, αυτή τη στιγμή ο Ιωαννίδης υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας και υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2024.

Από εκεί και πέρα, σημερινό δημοσίευμα στέκεται στο ποσό αγοράς. Για να πάρουν τον Ιωαννίδη στη Σκωτία, θα απαιτηθεί μια οικονομική υπέρβαση, της τάξης των 9 εκατ. λιρών, δηλαδή 10,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας hitc.com.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News