Μπέος: «Θα φέρουμε ξένους διαιτητές για το ΟΣΦΠ-Άρης, το φιλικό παιχνίδι;» (vid)

Μπέος για τα μέτρα ασφαλείας με Παναθηναϊκό: «Δε κοιμάμαι το βράδυ»

Οι σχέσεις Ολυμπιακού και Άρη είχαν την τιμητική τους στη συνάντηση κορυφής για τη διαιτησία που έγινε τη Δευτέρα στην ΕΠΟ.

Τα play off επαναρχίζουν μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και τη 2η αγωνιστική, την ερχόμενη Κυριακή 2/4, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι και κατ’ επέκταση οι σχέσεις των δύο ομάδων, υπήρξαν στιγμές που απασχόλησαν την τετράωρη συνάντηση κορυφής για τη διαιτησία που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 27/3, στην ΕΠΟ.

Όταν τέθηκε θέμα να οριστεί ξένος διαιτητής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, πήρε το λόγο ο Αχιλλέας Μπέος και έβγαλε στη… σέντρα τις δύο ομάδες.

«Καλά τώρα μιλάτε σοβαρά; Θα φέρουμε ξένο διαιτητή για το Ολυμπιακός – Άρης; Θα φέρουμε ξένους διαιτητές και στα φιλικά παιχνίδια;» αναρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης του Βόλου για να συμφωνήσει ο Ιβάν Σαββίδης που απευθυνόμενος προς τον Αχιλλέα Μπέο του είπε… «χίλια χρόνια θα ζήσεις».

Υπήρξαν όμως, και άλλες στιγμές κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε νύξη στις σχέσεις των «ερυθρόλευκων» με τους «κίτρινους» για τις οποίες θα επανέλθουμε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News