Παναθηναϊκός: Νέο συμβόλαιο και καλύτερα λεφτά για πολλούς λόγους

Παναθηναϊκός: Αφήστε τους να σκούζουν...

Ήταν φυσικό ο Φώτης Ιωαννίδης με τις εμφανίσεις και την παλικαριά που έδειξε στη Νέα Φιλαδέλφεια να αναγκάσει την διοίκηση να του προσφέρει καλύτερους όρους σε νέο συμβόλαιο.

Ο μικρός αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη που προ ετών άκουσε τον φίλο του Γιάννη Κομπότη όταν του είπε να μην κάνει το λάθος να αφήσει τον παίκτη στον ανταγωνισμό.

Τα αγωνιστικά του πεπραγμένα την τρέχουσα περίοδο γνωστά, δεν χρειάζονται υπενθύμιση.

Όχι τόσο, όσο η προθυμία του να πέσει στην φωτιά για τον πρωτοπόρο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

Ο παίκτης κουβαλούσε από το βράδυ της 12ης Μαρτίου τραυματισμό στο πόδι, αφού κάτω από το γόνατο είχε οίδημα που μετετράπη σε μεγάλο αιμάτωμα που τον πονούσε και δεν τον άφηνε να σουτάρει, να πατήσει γερά.

Πήγε σε πιο light ρυθμούς στις προπονήσεις, δέχτηκε να κάνει 6 ενέσεις (!) για να μην πάει το τριφύλλι με φορ τον Μπέντζι Βέρμπιτς (!) στον αγώνα (απουσίαζε και ο Αντράζ Σποράρ) και στο ματς τα έδωσε όλα, ήταν φυσιολογικό η διοίκηση να ευαισθητοποιηθεί και να του ζητήσει να κάτσουν στο τραπέζι για νέα συμφωνία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News