Αλαφούζος: «Ας παίξει και Έλληνας, αλλά θα εξαφανιστείτε αν κάνει λάθος»!

Εφτασε στην ΕΠΟ ο Αλαφούζος - Οι πρώτες εικόνες από τη συνάντηση των 4

Οσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη σύσκεψη με τον Μπένετ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε κατά τη σύσκεψη, τονίζοντας ότι πήγε ο ίδιος στην UEFA για να έρθουν ελίτ διαιτητές στη Super League!

«Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν ελίτ διαιτητές. Όμως δεν δεχόμαστε και να έρχονται διαιτητές τύπου Νταμπάνοβιτς! Η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη στην κοινωνία και πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη γίνει χειρότερη», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

«Εμείς θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς διαιτητές. Αλλά, αν δεν μπορούν να έρθουν, ζητάω από εσάς κ.Μπένετ να βάλουμε ακόμα και Έλληνα διαιτητή. Όμως, σε περίπτωση λάθος, θα παραιτηθείτε κι εσείς, αλλά θα εξαφανιστεί από τους πίνακες και ο διαιτητής! Δεν γίνεται στην εποχή του VAR να συμβαίνουν εξόφθαλμα λάθη. Γι’ αυτό και απαιτούμε ισονομία».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News