Παναθηναϊκός: Ποσό "χρυσάφι" για την πώληση Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ και οι Σκωτσέζοι βάζουν στο παιχνίδι και τα ποσά!

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ρίχνει πάλι ματιές στην Ελλάδα για επιθετικό και το βλέμμα του είναι στραμμένο στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο 23χρονος άσος του Παναθηναϊκού κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος και σύμφωνα με ιστοσελίδες στην Σκωτία, η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωσή του.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιωαννίδης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, καθώς πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τη Σάρλοτ του MLS.

Ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση για τον 23χρονο φορ, αλλά αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα.

Πάντως, αυτή τη στιγμή ο Ιωαννίδης υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας και υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2024.

Από εκεί και πέρα, σημερινό δημοσίευμα στέκεται στο ποσό αγοράς. Για να πάρουν τον Ιωαννίδη στη Σκωτία, θα απαιτηθεί μια οικονομική υπέρβαση, της τάξης των 9 εκατ. λιρών, δηλαδή 10,2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας hitc.com.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News